If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Daca nu va suparati va asteptam maine pe la noi.Daca nu mai suntem noi ca persoane in parcare vor fi masinile ,iara pe noi ne gasiti jos la restaurant unde am facut si anul trecut .Multumin.
Din pct meu de vedere eu am zis ca voi fi maine la 11 in parcare daca pana la 11:15 nu vine nimeni voi pleca si eu dar maine eu voi fi acolo florescu_83
Multumim stefano xlf de invitatie, vom vedea ce va fi maine
Cu greu cosmine dar tot e bine ca ne-am gasit
Penibil legat de ceilalti sincer mistourile si intepaturile sa si le tina pentru ei, ce-i care au facut comentarii se stiu ei fara suparare....
Asa-i cand rautatea e in floare si invidia....
Desi nu-mi propusesem sa vin in parcare mi-a facut placere sa revad astazi o parte dintre colegii loganisti, la intalnire. Eram prin zona ...
Pana data viitoare, o saptamana excelenta tuturor.
Si mie imi pare bine ca am ajuns astazi desi imi propusesem sa nu mai vin din cauza unor discutii mai vechi si mi-a facut placere reintalnirea cu vechii colegi si prieteni.
Pana saptamana viitoare va doresc tuturor o saptamana cat mai placuta!
Penibil legat de ceilalti sincer mistourile si intepaturile sa si le tina pentru ei, ce-i care au facut comentarii se stiu ei fara suparare....
Totusi nu inteleg de ce ai venit acolo stiind ca asta va fi discutia ????
Dar ma rog daca asa ti s-a ordonat asa ai facut.
Imi pare sincer rau daca te-am suparat cu ceva .
Altadata nu mai veni si nimeni nu va avea nimic de comentat
Last edited by batranul70; 23 January 2012, 00:24.
Batranule, asta suna ca un ordin in armata: nu mai veni. Fiecare este liber sa vina cand vrea si unde vrea.
Appreciez sinceritatea ta
florescu_83,cata29,danielliviu,berec acum ati inteles de ce s-au sters acele posturi?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment