Epic! ...
LoganClub Galati - Intalniri
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Salut baieti!
As fi vrut sa iau si eu parte la o asemenea intalnire, nu stiam ca sunt si in galati am aflat pe forum asta seara, oricum astazi la ora de intalnire aveam consola demontata pentru schimbarea becurilor din butoane.
Poate la o viitoare intalnire sa fiu si eu prezent daca mai am loc printre participanti!Razvan Cardon
0755.454.635
Galati,Venus.Nr.6
Comment
-
-
Intalnirea cu nr. ... LoganClub Galati duminica 18 Martie, ora 11, in parcare la Popescu:
Pentru noii participanti la intalnirea LoganClub Galati, se tine in locatia consacrata in parcarea de la Popescu:
1 Skype
2 gheorgngv
3. razvy_gl
4.
5.
Comment
-
Intalnirea cu nr. ... LoganClub Galati duminica 18 Martie, ora 11, in parcare la Popescu:
Pentru noii participanti la intalnirea LoganClub Galati, se tine in locatia consacrata in parcarea de la Popescu, langa parcul lui Durbaca:
1. Skype
2. gheorgngv
3. razvy_gl
4. gl_mmm
5.
Comment
-
[QUOTE=gl_mmm;1215394]Intalnirea cu nr. ... LoganClub Galati duminica 18 Martie, ora 11, in parcare la Popescu:
Pentru noii participanti la intalnirea LoganClub Galati, se tine in locatia consacrata in parcarea de la Popescu, langa parcul lui Durbaca:
1. Skype
2. gheorgngv
3. razvy_gl
4. gl_mmm
5. IancuMicDegradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment