LoganClub Galati - Intalniri

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• O intalnire agreabila, in prezenta unor colegi agreabili. Iancu, mi-a facut mare placere sa te cunosc si te mai asteptam la intalniri, atunci cand vor mai avea ele loc.
    O saptamana excelenta tuturor loganistilor.

Comment

• Aceiasi parere o am si eu; baieti faini, sociabili. Placerea e de partea mea.
      Poate reusim sa reaprindem ceva.
      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Gasca asta cand o mai revedem? http://www.youtube.com/watch?v=YEHcE...9&feature=plcp

Comment

• Originally posted by KELBURTOS View Post
          Bine zis gasca asta de oameni, de nota zece, valabili cu care m-as gasi oricand, datorita genului asta de oameni activez de atat timp pe acest forum si mi-a facut placere. Cine vrea sa ne cunoasca poate veni la intalnirile noatre nu sa asculte parerile unui sau altuia care sunt numai rautacioase. Iancu oricand as iesi cu genu asta de oameni, m-as gasi si mie mi-ar face placere ca la galati sa se reactiveze ceea ce era o data si ceea ce stie toata tara, eu sper ca daca se vrea se poate reactiva, eu sunt primul care sustin si vreau asta. La mai mare si la mai multe intalniri ca cea de azi

Comment

• George, cu rabdare si intelepciune, lucrurile se pot aseza. Oamenii dispun de sentimente extraordinare, pe care nu le exploateaza intotdeauna cum ar trebui; prietenia si respectul.

Comment

• Sorine gasca se "activeaza". Sa vina caldura si ne infiintam la Bacau la o gratareala si un pahar de apa. Dan va surprinde imagini de neuitat...
              Sa vina vara!!!

Comment

• Abia astept.

Comment

• Faină Ă®ntâlnirea , Ă®mi pare rău că nu am făcut câteva poze .
                  O săptămână minunată vă doresc !
                  Skypee™

Comment

• Pentru duminica, nimic? Haideti sa incropim o intalnire.
                    Las in seama unuia mai tanar sa deschida lista, unde sa ma treaca si pe mine.
                    Last edited by IancuMIC; 23 March 2012, 11:25.

Comment

• Nu pot veni sunt la muncă...

Intalnirea LoganClub Galati duminica 25 Martie, ora 11, in parcare la Popescu:
                      1.IancuMIC
                      Skypee™

Comment

• si euasi vrea sa pot veni dar nu pot iesi din casa sunt bolnav dar sper sa vin de saptamana viitoare sa fiu prezent la toate scuzati pana acuma k

Comment

• Niciodata nu-i tarziu.
                          Insanatosire grabnica.

Comment

• Salutari din Franta, loganisti!

Comment

• Oho! Deci nu te asteptam duminica. Salutare... monsenior. Tu ai vrut sa ajungi acolo?

Comment

• Originally posted by gl-57-tao View Post
                                si euasi vrea sa pot veni dar nu pot iesi din casa sunt bolnav dar sper sa vin de saptamana viitoare sa fiu prezent la toate scuzati pana acuma k
                                Stai linistit, de multe ori m-am gasit cu tine in trafic si ma intrebai daca ne gasim la intalnire si iti raspundeam negativ pentru ca nu se mai gasea lumea, dar uite cu binevoita se reactiveaza iti doresc insanatosire grabnica si sa ne auzim cu bine

Intalnirea LoganClub Galati duminica 25 Martie, ora 11, in parcare la Popescu:
                                1.IancuMIC
                                2.gheorgngv
                                3.
                                4.
                                5.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google