Daca nu intervine ceva, eu sunt de acord.
LoganClub Galati - Intalniri
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
prezent
1. IancuMIC
2. gl_mmm
3. ...
Originally posted by IancuMIC View Post...
Daca se hotaraste sa schimbam locatia, sa se anunte din timp.
Poate apare la gaseala si vreun benzinar 1.4 sau 1.6 ca sa compar jojele lor de ulei cu astea de 1.6 16v. Pe-a mea am rupt-o. Se pare ca-s diferite si vreau sa stiu ce comand.
Comment
-
Originally posted by gl_mmm View Post1. IancuMIC
2. gl_mmm
3. ...
Vara s-a cam dus si cred ca e mai bine sa ramanem tot sus, in parcare "La Popescu", la ora 10:00. Cu atat mai mult cu cat am vazut o reactie urata la propunerea de schimbare a locatiei
Ca un amanunt; prima forma a postarii a fost sa ne intalnim la stadion dupa care am editat ;se poate vedea.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by gl_mmm View PostPoate apare la gaseala si vreun benzinar 1.4 sau 1.6 ca sa compar jojele lor de ulei cu astea de 1.6 16v. Pe-a mea am rupt-o. Se pare ca-s diferite si vreau sa stiu ce comand.
Mircea, gasesti la Popescu joja pt noi...am vazut acum ceva timp dar nu mai tin minte pretul.
Comment
-
Merci de info! Acolo am sa merg prima data.
Astazi a fost o intalnire foarte placuta si utila. Am facut unele investigatii tehnice, am discutat despre unele si altele ...
Doresc o saptamana excelenta tuturor loganistilor!
Nene Iancule, sus cu pozele.
Comment
-
Pozele de la "amicalul" de azi ; dupa cum se vede viitorul ne este asiguratAttached Files- DSCN0954.jpg (179.1 KB, 38 views)
- DSCN0955.jpg (157.0 KB, 38 views)
- DSCN0956.jpg (174.8 KB, 35 views)
- DSCN0957.jpg (184.3 KB, 36 views)
- DSCN0961.jpg (150.0 KB, 30 views)
- DSCN0962.jpg (186.5 KB, 29 views)
- DSCN0963.jpg (152.2 KB, 27 views)
- DSCN0967.jpg (183.3 KB, 26 views)
- DSCN0968.jpg (179.0 KB, 27 views)
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Frumoase poze! Mai fu-se si BRZ-ul dar aparu' dupa ce pleca fotografu'.
RDY-ule, daca-ti cumperi cheder de-ala pentru capota la motor sa ne spui si noua cat mai costa unul. Mai este cineva interesat si vreau sa-l informez corect.
Si apropo, la intalnirile astea poate veni oricine vrea, fara vreo invitatie. Scriu asta pentru colegul care m-a intrebat cum e cu invitatiile la intalniri.
Hai, saptamana maxim de buna la toti!
Comment
Comment