If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Din pacate nu mai pot sa vin maine la intalnire in primu rand ca am 2 examene luni si abia am terminat materia pt unu si in al doilea rand nu o sa mai am loganul,vrea tata sa-l vanda dupa ce il scoate din service cica deja a gasit pe cineva pt el..Deci nu mai vreau nici stickere nici suporti de numere.
Cam liniste pe aici...Intalnire frumoasa cu participanti noi si masini frumoase...se pare ca a iesit in sfarsit soarele si in parcarea noastra...si la propriu si la figurat ...trebuie sa ne gandim la locatii si cu umbra...ca o sa trebuiasca sa vin cu apa de acasa...
Mai asteptam poze cu masinile noi...
Stikerele pentru persoanele care le-au comandat si nu au venit azi sunt la mine...si va rog sa ma contactati
Chiar ca asa , chief. Intalnire frumoasa. Lume multa ( si buna , ca doar ai vazut mercedesurile alea de pe langa noi ). Berea de dupa. Si altele. Vorba ta, o sa fie cam greu mai incolo, sa stam unul in umbra altuia ( la propriu ). Trebuie locatie noua. Propun Bicazul. :smokespliff. Ce spuneti ? Sa le facem in ciuda la Logan Club Iasi. Ca suntem mai multi ca ei si mai hotarati.
eu spun sa gasim un loc unde e mai mereu umbra,si faza cu cei din iasi pe mine unu nu prea ma intereseaza ca aia sunt mai multi sau noi... neinteresant :P pana la urma am reusit sa bag rezerva la loc,dupa mult efort in fata blocului pentru intalnirea urmatoare ce spuneti de un gratar la padure?
Locatia este buna, mai ales ca avem parcul in spate ,si barul peste drum cand vremea e ploioasa . Cu gratarul nu este nici o problema, aduc eu gratarul ,cine aduce carnea sau scrumbia ?
@Nikolas_bnm: salut si bine ai venit in club!
ne gasim duminica viitoare in parcarea de langa parcul lui durbaca/parcarea de la popescu (vis-a-vis de arabesque)
Nikolas_bnm....bun venit pe forum...mai tinem legatura si le mess ca am multe sa iti spun si aici pe forum...
Pustiu am primit mesajul tau..
In legatura cu stikerele...
In momentul de fata am asa...
7 bucati in total...din care trebuie sa le dau urmatorilor...
1 bucata-iashca (platit)
2 bucati-pustiu6 (cele ale lui andrei_ro)
2 bucati MDM...
Ar mai ramane 2 bucati...pentru braileni...poate MDM ia doar 1 bucata ca sa ajunga si pentru tasejhon si Rocri...si sa mai ramana 1 bucata pentru inca un loganist...si daca vor mai fi cereri poate vom mai comanda...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment