Salut loome...prezenta mea agreabila va lipsi de la intalnirea de duminica asta...plec la munte...poate next week dar nu cred nici atunci pt ca iar plec...la mare sper. Distractie placuta oriunde va veti duce!
LoganClub Galati - Intalniri
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Salut baieti ... toata saptamana care vine o sa fiu la voi in oras ... fiind saptamana relativ libera pentru bugetari si studentime poate organizati o intalnire pe parcursul saptamanii ... eu sper sa fac rost de telefonul lui adu ca sa fiu la curent cu noutatile ca mi-ar place sa vin la o intalnire logan club galati ...
apropo ,vin sa va sparg ouale in numele litoralului ,ca doar e pastele , nu?For Those About To Ride I Salute You .Hail :paladin: Hail :paladin: Hail :vehicles_ChopperEmo
Comment
-
Originally posted by valeriuciprian View PostCristi...oo-le moldovenilor sunt tari...nu ai sanse...oricum te asteptam Sa speram ca saptamana viitoare sa ne intalnim...la un suc/bere si un cozonac cu oua rosii...
Deocamdata nu mai avem organizator de intalniri...For Those About To Ride I Salute You .Hail :paladin: Hail :paladin: Hail :vehicles_ChopperEmo
Comment
Comment