Mai dar unde ati fost duminica la gratar?Ati stat cu cortul?Nu va fost frig,nu va plouat?
LoganClub Galati - Intalniri
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Alex...vremea a tinut cu noi...ma fost la Garboavele...poze gasesti mai sus...in topic...eu am fost cu kinderii si nu le-a fost frig de asta am avut cortul...vii joi la intalnire?
INTALNIRE JOI 1 MAI , PARCARE LA POPESCU, ora 18,00
1. lupulucian
2. shokaliptiku.
3. adu89
4. valeriuciprian
5. zanica
6. ditza_ditza
7. ady62sigpic
Comment
-
Bun ca a tinut vremea cu voi am vazut pozele se vede distractie..Da joi vin din fericire nu a mai vandut tata masina ca a fost multumit de lucrarile celor din service(happy);)) si mi se pare mai accesibil joi seara asa ca contati si pe mine iar daca tot pastrez masina aveti un sticker si pentru mine sa imi dati joi?
Comment
-
Originally posted by cristi View PostSalutare ... joi la 18 pot sa ajung si eu la intalnire , ca doar primiti si voi un coleg de la mare ,nu? ... numai bine.
Bineinteles. Mai ales ca la voi e potopul. Fugi de pototp cumva?
Esti binevenit.
Eu zic sa ramana ora 18,00 trecute fix.
nu stiu cine a modificat aici insa ,da, am fugit preventiv, de sambata sunt in Galati.Pacat ca nu am venit la padure duminica cu voi , am stat cu rudele la masa de pranz, am vazut pozele facute de voi ... belea.For Those About To Ride I Salute You .Hail :paladin: Hail :paladin: Hail :vehicles_ChopperEmo
Comment
-
Poi, nu am putut sa ajung la intalnire, am fost plecat in delegatie saptamana trecuta de luni pana vineri noapte. Sambata am plecat la manastirea Cocos, si am stat la cort acolo, si m-am intors duminica seara, pt ca incepuse sa ploua si apoi la munca, iar de 1 mai, plec cu niste prieteni intr-un minitur al romaniei.dirol:, si din pacate, nu cred ca voi ajunge nici duminica.Cars don't kill people. People kill people!
Comment
Comment