Eu ma cunosc cu ai' mai vechi dak mai eram in tzara eram si eu acu unu' vechi
LoganClub Galati - Intalniri
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Cristi.... nu aveam habar ca erai deja in Galati. Adicatelea pe uscat, cum ar veni. Oricum trebuia sa fi venit la padure, ca doar a fost discutata pe forum intalnirea asta toata saptamana. Si da , eu am editat mesajul tau. Deci intalnire in parcare Popescu, 1 mai , ora 18,00.
Hai baieti sus ca avem intalnire aleasa de ziua muncii pe alese:
1. lupulucian
2. shokaliptiku.
3. adu89
4. valeriuciprian
5. zanica
6. ditza_ditza
7. ady62
8. alexgame
9. andrrei_ro
10. dany_shafu
11. cristiLast edited by lupulucian; 29 April 2008, 17:56.
Comment
-
Vroiam sa vin la padure cu voi ca "iubesc" gratarele dar a trebuit sa stau cu familia pentru ca asta era motivul principal pentru venirea mea la Galati ... ma bucur ca am ajuns pe lista de prezenta a urmatoarei intalniri LoganClub galatiFor Those About To Ride I Salute You .Hail :paladin: Hail :paladin: Hail :vehicles_ChopperEmo
Comment
-
Dintr-o intalnire stabilita in 3 pana la urma s-a ajuns la una in 6 am facut si niste poze,cea cu urmele de cauciuc apartine lui shokaliptiku
Comment
-
Am avut placerea de a intalni un coleg de pe forum din constanta si imi pare bine ca mai putem cunoaste si alti membri din afara galatiului.mi-a parut bine si sper ca si altii vor fi primiti la fel.asteptam si parerea celui in cauza
Comment
-
Adu, cel in cauza , cristi cred, si-a anuntat prezenta , joi, in parcare la Popescu. Asa ca ....si noi o sa ne stingem curiozitatea asta. Vine si seful mare, de la centru'
Singura chestie ar fi ca nu ati spus nimic de intalnirea asta. Cand a avut loc si de ce nu ati postat despre ea?
Nu se cade, nu se face.Last edited by lupulucian; 29 April 2008, 21:36.
Comment
-
Nu a fost un lucru care l-am facut intentionat,intial am vb cu cristi si cu zanica,apoi i-am spus si lui kamikaze,l-am gasit in parcare pe baiatul cu mdm la numar(scuze nu am retinut numarul) si apoi a venit si cid-ul ca ne-a vazut in parcare.eu pur si simplu vroiam sa ma intalnesc sa vorbesc cu cristi si NU SA FAC O INTALNIRE! Deci ce a fost azi nu a fost o intrunire loganclub,ci o intalnire amicala.nu am vrut sa creez divergente si scuze pentru deranj.nu am vrut sa supar pe nimeni.
ps: intalnirea amicala a fost stabilita in 5 minute de vorbit pe mess intre 3 membri.deci nu cred ca avea rost sa postez aici sa spun ca "in jumate de ora ma intalnesc cu 3 baieti in parcare la popescu,unu nu stie sigur daca vine,si ar mai fi altul deja acolo" sau ma insel?inca o data spun ca nu am vrut sa supar pe nimeniLast edited by adu89; 29 April 2008, 22:51.
Comment
-
Deci sa fie clar pentru toata lumea, NU A FOST INTALNIRE LOGANCLUB, pur si simplu am vb cu adu si cu cristi sa facem curat in masini(in a mea si a lu adu), cid-ul era in trecere, cu el nici nu am vb, iar mdm-ul la fel, deci 2 masini in plus.
Pur si simplu o intalnire amicala NEPLANIFICATA, asa ca nu va m-ai luati de saracu baiat:P
Cine s-a suparat ii taiem nasu' si gata))Last edited by kamikaze; 30 April 2008, 01:36.Cars don't kill people. People kill people!
Comment
Comment