If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Acuma am observat.....moderatori modificati ora pentru ca este cu o ora inapoi)))) nu intelegeam...intalnirea a fost la ora 11 si lupulucian a postat la 11:01 ))
ati stat mai mult de 20 minunte?
Acuma am observat.....moderatori modificati ora pentru ca este cu o ora inapoi)))) nu intelegeam...intalnirea a fost la ora 11 si lupulucian a postat la 11:01 ))
ati stat mai mult de 20 minunte?
Da, intr-adevar ora de pe forum a ramas nemodificata dupa ora de vara. Oricum ora 11,00 a fost ora 11,00 pentru intalnire. Iar eu am postat la ora 12,01 de fapt. A fost mai scurta, dupa cum am postat mai sus. Tu te iei dupa ceasul de pe forum? Daca n-ai internet ce faci? Cum afli ora?
Dany_6900 tre` sa discutam serios cu tine ca nu se mai poate lasa dracu chindiile de sambata seara sau trezeste`te dimineata si hai la intalniri ...vroiam si eu sa vad modificarile care le`ai facut si tu pauza..:box:
Lupulucian nu m-am luat dupa nici o ora de la intalnire...m-am luat dupa somn)pacat haideti la 18 D se aduna lumea? ia sa vadDD
GDC e prestige sau e vopsit dupaia???cat te-a ajunsa pragurile + vopsit!! place
cristi ai venit de la constanta sau erai prin zona?D
si mi-am modificat ora;) mersi lucianbgl :P
si pentru altii ...-> pentru ora de vara control panel>edit options>date&time options>gmt+2 si dst correction always on
Lupulucian nu m-am luat dupa nici o ora de la intalnire...m-am luat dupa somn)pacat haideti la 18 D se aduna lumea? ia sa vadDD
GDC e prestige sau e vopsit dupaia???Cat te-a ajunsa pragurile + vopsit!! Place
cristi ai venit de la constanta sau erai prin zona?D
si mi-am modificat ora;) mersi lucianbgl :P
si pentru altii ...-> pentru ora de vara control panel>edit options>date&time options>gmt+2 si dst correction always on
De asta spun, ma tata, sa vii. Asa ai posibilitatea sa intrebi live, sa vezi, sa ne cunoastem intr-un cuvant. GDC nu e Prestige, este restilizat. Multa bafta. Hai poate data viitoare chiar vii.
Pentru intalnirea de duminica asta, 11 mai, ora 11,00 , vrem sa facem ceva special. De aceea avem nevoie de prezenta maxima. Se doreste poza de grup ( sa va mai spun cat de important este faptul sa fim cat mai multi ?), poze de prezentare useri plus loganuri, etc. Poze cu toti membrii intr-un cuvant . Se vor alege poze pentru noul site loganclub.ro. Asa ca fiti pe faza.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment