If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
...
Si atunci fiul risipitor facu cale intoarsa in tara natala, acolo unde prietenii cei vechi il asteptau cu bratele deschise si chipurile zambitoare. (... ca sa dea de baut ). Nimic nu facea o mai mare placere micului loganist romanash, decat revederea unui vechi si bun prieten. Si-atunci, verde imparat taie un cal (... putere de la Loganul sau ), facu ospat mare si invita pe toata lumea la dezmat.
Ehehe, dragii mosului, ce vremuri! Ce vremuri!
Intalnire Logan Club Galati, in parcare la Popescu, duminica 24 octombrie 2010, ora 11:
1. gl_mmm
2. bgd_puya
3. vivabobo (salutari la toata lumea si bine v-am gasit)
4. ...
Haideti la gaseala, lumeee! Duminica asta ce activitati executam? In afara de cafeluta la hapilica.
Intalnire Logan Club Galati, in parcare la Popescu, duminica 24 octombrie 2010, ora 11:
1. gl_mmm
2. bgd_puya
4.valeriuciprian (ghini c'ai vinit acasa Viorele)
5.
6.
7.
Haideti la gaseala, lumeee! Duminica asta ce activitati executam? In afara de cafeluta la hapilica.
Nu o sa pot sta mult...ies din municipiu pentru a mai presta inca vreo cateva sute de kilometrii...asa preventivFara cafeluta la mine.
Mircea ti s-a inverzit ochiul?...ochiul magic.
1. gl_mmm
2. bgd_puya
5.gheorgngv - bine ai venit Viorel
6.
7.
Gicule in mod normal ar trebui sa trimiti o cerere...cu dop e cea mai sigura...care trebuie semnata...si apoi aprobata...asta depinde de cat de mare e cererea si cat de adanc e bagat dopul...dar pentru tine facem o exceptie
Deci...rezolutia cererii :
Daca ajungi stii unde ne gasesti...11 Parcare Popescu....covor rosu si toate celeEsti binevenit.
1. gl_mmm
2. bgd_puya
6.
7.
1. gl_mmm
2. bgd_puya
6.laureatu'
7.
2. bgd_puya
4. valeriuciprian (ghini c'ai vinit acasa Viorele)
5. gheorgngv - bine ai venit Viorel
6. laureatu'
7. ...
Intalnirea e inca in desfasurare si au aparut pozele...super tare.
Multumim oaspetilor braileni de vizita si va asteptam si alta data
O duminica perfecta si o saptamana usoara va doresc.
Pai ori suntem Loganisti ori nu mai suntem....vorba lu' perversu' de pe Targu Ocna
Poze cu blonda lu'Bote pune Mircea
Lume buna si aleasa astazi! Bucurosi de revedere suntem si noi.
O saptamana buna tuturor!
Poze cu d-ra lu' creatoru' de moda, pun mai tarziu ... inca n-am terminat ... de-aia am intarziat eu - ne-am ratacit amandoi, separat!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment