Inca nu ma pot trece pe lista, nu stiu cum ma voi simti. Am pasit in anul acesta la bratul unei viroze uratele.
LoganClub Galati - Intalniri
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Insanatosire grabnica, Elena!
Intalnirea cu nr. 166 a membrilor LoganClub+ClubSandero+DC Galati, duminica 09.01.2011, ora 11, in parcare la Popescu (langa parcul lui Durbaca):
1. gl_mmm
2. valeriuciprian
3. andrrei_ro
4. Skypee
5. me_SMN (asta daca reusesc sa ma trezesc dupa un party)
6. Dacia16v ( sunt mai nou pe aici sper sa ma integrez repede, contul e facut pe numele lui taicamiu... eu mai am putin pana dau lamaile jos.. ;)) sper sa nu fie o problema ptr. ceilalti ca am doar 19 ani... )
7.
8.
9.
10.
La aceasta intalnire se va discuta despre calendare. Va rog nu lipsiti.
Originally posted by Dacia16v View Post...
( sunt mai nou pe aici sper sa ma integrez repede, contul e facut pe numele lui taicamiu... eu mai am putin pana dau lamaile jos.. ;)) sper sa nu fie o problema ptr. ceilalti ca am doar 19 ani... )
...
Comment
-
Saptamana asta ajung negresit.
Intalnirea cu nr. 166 a membrilor LoganClub+ClubSandero+DC Galati, duminica 09.01.2011, ora 11, in parcare la Popescu (langa parcul lui Durbaca):
1. gl_mmm
2. valeriuciprian
3. andrrei_ro
4. Skypee
5. me_SMN (asta daca reusesc sa ma trezesc dupa un party)
6. Dacia16v .
7. GL-88-SRG
8.
9.
10.
Comment
-
1. gl_mmm
2. valeriuciprian
3. andrrei_ro
4. Skypee
5. me_SMN
6. Dacia16v
7. GL-88-SRG
8.
9.
10.
Originally posted by GL-88-SRG View Post...
asta daca reusesc sa ma trezesc dupa un party
...
Comment
-
1. gl_mmm
2. valeriuciprian
3. andrrei_ro
4. Skypee
5. me_SMN
6. Dacia16v
7. GL-88-SRG
8.gheorgngv-poate voi fi prezent depinde dc ma trezesc dupa chef...
9.
10.
Comment
-
Altu cu chefu...zice-ti bre unde mergeti sa venim si noi....e cu dad de banuti sau e doar 4fun?
1. gl_mmm
2. valeriuciprian
3. andrrei_ro
4. Skypee
5. me_SMN
6. Dacia16v
7. GL-88-SRG
8.gheorgngv
9.
10.
George ai face bine sa ajungi sa facem ceva modificari la caleasca.Last edited by valeriuciprian; 8 January 2011, 14:30.sigpic
Comment
-
Originally posted by sand'dana View PostInca nu ma pot trece pe lista, nu stiu cum ma voi simti. Am pasit in anul acesta la bratul unei viroze uratele.Originally posted by gl_mmm View PostInsanatosire grabnica, Elena!
Si multumesc pentru urari, cred ca n-ar fi rau un exercitiu de concentrare profunda, de ala de-al lui Relu...aammmmmmmm.....
Loganist far'de Logan
Comment
-
1. gl_mmm
2. valeriuciprian
3. andrrei_ro
4. Skypee
5. me_SMN
6. Dacia16v
7. GL-88-SRG
8.gheorgngv
9.DeWiL-fara masina.Multa sanatate si insanatosire grabnica Elena.Maine o sa facem o mica spirala ptr a-ti trimite energie.
10.
Comment
-
Elena ...vezi ca (,) cu pneumonia nu e de joaca.:9...tine-o din scurt.
Relu daca vrei sa vin sa te iau spune-mi....sau vii pe jos intr-un semi-joking?
1. gl_mmm
2. valeriuciprian
3. andrrei_ro
4. Skypee
5. me_SMN
6. Dacia16v
7. GL-88-SRG
8.gheorgngv
9.DeWiL
10.
11
12
13
etc
Maine dupa gaseala ne mai bgam la un sanius?...daca e sa ne bagam propun sa vina fiecare cu saci sa ne dam calumea.
Hai ca nu mai e mult si trece iarna.Last edited by valeriuciprian; 8 January 2011, 21:07.sigpic
Comment
Comment