LoganClub Galati - Intalniri

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Inca nu ma pot trece pe lista, nu stiu cum ma voi simti. Am pasit in anul acesta la bratul unei viroze uratele.
    Loganist far'de Logan

Comment

• Insanatosire grabnica, Elena!

Intalnirea cu nr. 166 a membrilor LoganClub+ClubSandero+DC Galati, duminica 09.01.2011, ora 11, in parcare la Popescu (langa parcul lui Durbaca):

1. gl_mmm
      2. valeriuciprian
      3. andrrei_ro
      4. Skypee
      5. me_SMN (asta daca reusesc sa ma trezesc dupa un party)
      6. Dacia16v ( sunt mai nou pe aici sper sa ma integrez repede, contul e facut pe numele lui taicamiu... eu mai am putin pana dau lamaile jos.. ;)) sper sa nu fie o problema ptr. ceilalti ca am doar 19 ani... )
      7.
      8.
      9.
      10.

La aceasta intalnire se va discuta despre calendare. Va rog nu lipsiti.

Originally posted by Dacia16v View Post
      ...
      ( sunt mai nou pe aici sper sa ma integrez repede, contul e facut pe numele lui taicamiu... eu mai am putin pana dau lamaile jos.. ;)) sper sa nu fie o problema ptr. ceilalti ca am doar 19 ani... )
      ...
      In mod sigur nu va fi nicio problema varsta ta! Si cu atat mai putin "lamaile" ... mai ales ca toti am purtat asa ceva!
      Last edited by gl_mmm; 6 January 2011, 20:39. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Saptamana asta ajung negresit.
        Intalnirea cu nr. 166 a membrilor LoganClub+ClubSandero+DC Galati, duminica 09.01.2011, ora 11, in parcare la Popescu (langa parcul lui Durbaca):

1. gl_mmm
        2. valeriuciprian
        3. andrrei_ro
        4. Skypee
        5. me_SMN (asta daca reusesc sa ma trezesc dupa un party)
        6. Dacia16v .
        7. GL-88-SRG
        8.
        9.
        10.

Comment

• Intalnirea cu nr. 166 a membrilor LoganClub+ClubSandero+DC Galati, duminica 09.01.2011, ora 11, in parcare la Popescu (langa parcul lui Durbaca):

1. gl_mmm
          2. valeriuciprian
          3. andrrei_ro
          4. Skypee
          5. me_SMN
          6. Dacia16v
          7. GL-88-SRG
          8.
          9.
          10.

Originally posted by GL-88-SRG View Post
          ...
          asta daca reusesc sa ma trezesc dupa un party
          ...
          Loganisti, diseara avem partyyyyyyyyyyyyyy! Simona, unde si la cat ne prezentam?

Comment

• Intalnirea cu nr. 166 a membrilor LoganClub+ClubSandero+DC Galati, duminica 09.01.2011, ora 11, in parcare la Popescu (langa parcul lui Durbaca):

1. gl_mmm
            2. valeriuciprian
            3. andrrei_ro
            4. Skypee
            5. me_SMN
            6. Dacia16v
            7. GL-88-SRG
            8.gheorgngv-poate voi fi prezent depinde dc ma trezesc dupa chef...
            9.
            10.

Comment

• Altu cu chefu...zice-ti bre unde mergeti sa venim si noi....e cu dad de banuti sau e doar 4fun?

1. gl_mmm
              2. valeriuciprian
              3. andrrei_ro
              4. Skypee
              5. me_SMN
              6. Dacia16v
              7. GL-88-SRG
              8.gheorgngv
              9.
              10.

George ai face bine sa ajungi sa facem ceva modificari la caleasca.
              Last edited by valeriuciprian; 8 January 2011, 14:30.
              sigpic

Comment

• daca toti au mari probleme cu trezitul dupa chef..sa zic si eu ca vin doar daca reusesc sa ma trezesc din somnul de dupa munca..merge ? scuze de off da` nu m`am putut abtine

Comment

• Originally posted by sand'dana View Post
                  Inca nu ma pot trece pe lista, nu stiu cum ma voi simti. Am pasit in anul acesta la bratul unei viroze uratele.
                  Originally posted by gl_mmm View Post
                  Insanatosire grabnica, Elena!
                  In afara de iesirea scurta pt injectie, alta nu mai pup, pt ca s-a schimbat modificarea...azi am refuzat internarea pt pneumonie dar mi s-a atras atentia asupra grijii pe care trebuie sa mi-o port. Deci chiar lipsesc de pe lista intalnirii. Sorry!
                  Si multumesc pentru urari, cred ca n-ar fi rau un exercitiu de concentrare profunda, de ala de-al lui Relu...aammmmmmmm.....
                  Loganist far'de Logan

Comment

1. gl_mmm
                    2. valeriuciprian
                    3. andrrei_ro
                    4. Skypee
                    5. me_SMN
                    6. Dacia16v
                    7. GL-88-SRG
                    8.gheorgngv
                    9.DeWiL-fara masina.Multa sanatate si insanatosire grabnica Elena.Maine o sa facem o mica spirala ptr a-ti trimite energie.
                    10.

Comment

• Elena ...vezi ca (,) cu pneumonia nu e de joaca.:9...tine-o din scurt.
                      Relu daca vrei sa vin sa te iau spune-mi....sau vii pe jos intr-un semi-joking?

1. gl_mmm
                      2. valeriuciprian
                      3. andrrei_ro
                      4. Skypee
                      5. me_SMN
                      6. Dacia16v
                      7. GL-88-SRG
                      8.gheorgngv
                      9.DeWiL
                      10.
                      11
                      12
                      13
                      etc

Maine dupa gaseala ne mai bgam la un sanius?...daca e sa ne bagam propun sa vina fiecare cu saci sa ne dam calumea.
                      Hai ca nu mai e mult si trece iarna.
                      Last edited by valeriuciprian; 8 January 2011, 21:07.
                      sigpic

Comment

• Dewil, daca vrei te "culegem" noi de pe unde stai!!! (Sper sa nu deranjeze expresia mea :P )
                        Niciodata sa nu speri, dar fara speranta si dorinta nu exista viata!

Comment

• DeWil sta deasupra locului de intalnire...vine si cu punga de nailon...oricum daca solicita il parasutam la intalnire intr-o limuzina calduroasa
                          sigpic

Comment

• Baieti si fete, ma emotioneaza de-adevaratelea grija si gandurile voastre bune si va multumesc frumos! Am sa fiu si eu prezenta maine, dar doar spiritual!
                            Loganist far'de Logan

Comment

• Multumesc de oferte.Vorba lui Valeriu,,daca ma dau cu punga '' mai mult imi ia sa ma opresc ,decat merg.

Comment

• Neata cred ca faza cu saniusul pentru azi a iesit din discutie la ce vreme e afara...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google