If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Sper ca nu ma bag aiurea si pe unde nu trebuie.. dar daca tot face parte categoria intalnirilor m-am gantit sa postez aici.
Logan Club Braila implineste 2 ani de activitate pe 18 ianuarie, si ne-am gandit ca in duminica de dinainte adica pe 16 sa ne intalnim cu totii la o pizza, un suc, in cadrul unei pizzerii din Braila, sa sarbatorim acest eveniment. Vrem ca si voi sa ne fiti alaturi la acest eveniment. Va voi anunta in cursul zilelor urmatoare unde si la ce ora ne vom gasi.
as avea rugamintea sa faceti o mica listuta cu doritorii care vor sa vina la aceast mic eveniment, ca sa putem face niste rezervari. Va multumesc!
Pfoai, La Multi Ani LoganClub Braila! Intalniri multe si frumoase! Iara voua, loganistilor braileni, sanatate si-mpliniri! Si, evident, km fara numar-fara numar-fara numar!
Eu zic DA acestei initiative!
PS Voi muta eu posturile despre acest subiect in topicul cu "Idei / Propuneri Activitati In Cadrul LoganClub Galati". Deocamdata lasam aici.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment