Bravo baieti...sunteti tari...din pacate va anunt ca o sa cam intruu in voi...ce erau cu parcarile alea?Se vede ca nu am fost si va-ti facut de cap ...andrei...stii ce nu ai fotografiat?Jantele lui lucian...le avea in portbagaj...Ce-i cu plafoniera aia?A cui este?Si ce a facut la ea?...Leduri?
LoganClub Galati - Intalniri
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
poi 81mdm era parcat invers si eu am parcat paralel ...mi`era lene sa mai dau cu spatele lucian nu a zis nimic de jante..sau poate o fi zis la inceput pana sa ajung eu..cat despre plafoniera lu` pustiu` tot la fel...eu nici n`am apucat s`o vad..decat in poze
cand sefu` nu`i acasa loganistii joaca`n parcare la popescu`
Comment
-
sal sunt nou peaici
Originally posted by andrrei_ro View Postdany_6900 si data trecuta au zis vreo 5-6 si au fost vreo 8-9...alta data au fost vreo 12 si au zis tot asa putini...deci ne putem astepta la orice surprizaLast edited by valeriuciprian; 11 February 2008, 04:57.
Comment
-
Rocri...da m-am intors de la Bucuresti...pe la 17...(duminica)...am adus un logan de la Bucuresti si azi am facut un buy-back micut...o sa pun poze la diverse in sectiunea Galati.pentru ca m-a impresionat masina care am luat-o...
gl09bgd...ai mesaj privat...mi se pare cunoscut numarul...
alexgame bun venit pe forum ...da-mi pe privat sau aici ID-ul tau de mess si mai vorbim si acolo...pentru a va tine la curent cu ultimele schimbari.Valabil si pentru gl09bgdsigpic
Comment
Comment