If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Bravo baieti...sunteti tari...din pacate va anunt ca o sa cam intruu in voi...ce erau cu parcarile alea?Se vede ca nu am fost si va-ti facut de cap ...andrei...stii ce nu ai fotografiat?Jantele lui lucian...le avea in portbagaj...Ce-i cu plafoniera aia?A cui este?Si ce a facut la ea?...Leduri?
poi 81mdm era parcat invers si eu am parcat paralel ...mi`era lene sa mai dau cu spatele lucian nu a zis nimic de jante..sau poate o fi zis la inceput pana sa ajung eu..cat despre plafoniera lu` pustiu` tot la fel...eu nici n`am apucat s`o vad..decat in poze
cand sefu` nu`i acasa loganistii joaca`n parcare la popescu`
Ma fac (,) ca nu am vazut...deci cum iti era lene sa dai cu spatele..."Considera ca ti-am dat 2 palme" (vorba lui Dem Radulescu dintr-un film celebru)...Nu stiu dar parca vad ca data care vine nu o sa iti mai fie lene...asa-i?
)) valeu sefu`...data viitoare intru cu fata ca tot mi`e lene sa dau cu spatele ...mai nasol e cand plec da` ma descurc eu ..oricum mai am timp de gandire pana atunci
Principalul vinovat de parcari am fost eu. Ajunsesem primul si nu stiam daca mai vin si altii sau nu, iar andrei_ro a vrut sa imi fie alaturi si nu m-a lasat sa fiu singurul parcat invers :P
dany_6900 si data trecuta au zis vreo 5-6 si au fost vreo 8-9...alta data au fost vreo 12 si au zis tot asa putini...deci ne putem astepta la orice surpriza
deacu o sa fiti cu unu in plus la fiecare intalnire macar asa sper ,,, daca ma tine-ti la curent cu intalnirile voastre voi participa si eu
salut alexgame si bine ai venit pe forum si`n logan club ...urmatoare intalnire e duminica ora 11 in parcare la popescu...pana atunci mai urmareste forumu ca se mai discuta facem si`o lista...numai bine
Rocri...da m-am intors de la Bucuresti...pe la 17...(duminica)...am adus un logan de la Bucuresti si azi am facut un buy-back micut...o sa pun poze la diverse in sectiunea Galati.pentru ca m-a impresionat masina care am luat-o...
gl09bgd...ai mesaj privat...mi se pare cunoscut numarul...
alexgame bun venit pe forum ...da-mi pe privat sau aici ID-ul tau de mess si mai vorbim si acolo...pentru a va tine la curent cu ultimele schimbari.Valabil si pentru gl09bgd
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment