Asta nu am inteles-o niciodata pe forumul asta: de ce trebuie sa faci o lista sa te intalnesti? Nu scrie asa ceva in regulament.
LoganClub Galati - Intalniri
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by berec View PostAsta nu am inteles-o niciodata pe forumul asta: de ce trebuie sa faci o lista sa te intalnesti? Nu scrie asa ceva in regulament.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Corect; incercam fiecare cat putem sa tinem treaza atentia in legatura cu necesitatea ca aceste intalniri sa aibe loc, din mai multe motive, cel mai important, dupa parerea mea, fiind socializarea.
Regret ca in urmatoarele 2 duminici nu voi putea veni la o eventuala intalnire, fiind plecat din localitate.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by crististreulea View Postdaca toate forumurile ar fi la fel, ar fi inutile. lista nu este o obligatorie, scopul listei e cel de a incuraja persoanele sa mearga la intalnire. daca sunt trecute 2 persoane pe lista scade interesul altor persoane de a se implica. dar daca lista este mai lunga, insemna ca lumea este interesata de prezenta la aceste intalniri.
Regret ca in urmatoarele 2 duminici nu voi putea veni la o eventuala intalnire, fiind plecat din localitate.
Foarte buna afirmatiile si adevarate
O intalnire scurta, pret de o cafea; poate altadata mai multi doritori.
O saptamana frumoasa tuturor.
Intradevar scurta buna si cu oameni parolisti multumim de urari si distractie frumoasa in continuare:d
Comment
-
Mai bine sa se vina la intalnire decat sa se faca atata taclare pe forum...iar dupa intalnire sa se expuna parerile despre intalnire.Zic numai din punct de vedere al intalnirilor si nu vreau sa descurajez participarea la forum nicidecum.
Numai bine
Comment
-
Asa este Aline, dar poti sa aduci oamenii cu forta? Ne zbatem si noi cativa ...Uite tu de ce nu vii? Sa ne adunam fratilor, lasa-ti dreaq orgoliile; nu traim toti in acelesi oras? Se pune praful peste tot, ce am vazut ca a-ti facut.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by IancuMIC View PostAsa este Aline, dar poti sa aduci oamenii cu forta? Ne zbatem si noi cativa ...Uite tu de ce nu vii? Sa ne adunam fratilor, lasa-ti dreaq orgoliile; nu traim toti in acelesi oras? Se pune praful peste tot, ce am vazut ca a-ti facut.
PS Georgica stie ca m-am gasit cu el azi...am fost plecat la tara...Last edited by valeriuciprian; 25 March 2012, 23:13.
Comment
-
Da si asta ar trebui sa se rezume la o intalnire?!...adica asta sa fie esentialul unei intalniri? bineinteles pe lenga legari de noi prietenii, noi idei...sa vii de placere si cred ca am zis Tot! Sa vii neconditionat de nimic...pur si simplu sa astepti cu nerabdare Duminica pentru intalnire...ASTA VREAU SA SIMT eu!!!
O saptamana frumosa va doresc.
Comment
-
Câteva imagini de la întâlnire ...Skypee™
Comment
Comment