LoganClub Galati - Intalniri

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu vad de ce nu ne-ai putea fi alaturi ce te retine.....nu cred ca e un impediment cele 4 roti, se pot gasi nu e problema important e sa fie vointa si oameni de incredere, daca pot ajuta cu ceva nu ezita sa spui
    Ps app de cozonac nu a zis nimeni sa fie in culoarea masinii deci e o varianta si nu va zice nimeni nimic deci... HAI
    Last edited by gheorgngv; 14 April 2012, 18:32.

Comment

• Corect ce spune Georgica; e o intalnire, nu ne etalam masinile, in ziua de Pasti.
      Lautari aduce cineva? Daca-i bal, bal sa fie!
      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Fiecare are cate un tigan prin porbagaj care rage acolo ne descurcam noi nu-i problema

Comment

• Doritorii sunt asteptati la intalnirea din parcarea de la popescu din data de 15.04.2012 la ora 11

1.IancuMIC
          2.SORIN-RDY
          3.gheorgngv
          4.gl_mmm
          5.Skypee
          6.aida
          7.DeWiL
          8. me_SMN
          9. laureatu'
          10.

Comment

• Paste Fericit tuturor dragii mei loganisti

Comment

• Vad ca nu vrei "tricoul" cu nr. 10; era disponibil.

Comment

• iancu nu promit..dar incerc sa trec macar de`un salut si de`o cunostinta

Comment

• Bravo; uneori gesturile fac mai mult decat o mie de cuvinte.

Comment

• 15.04.2012 Paste fericit

Toti cei care au zis ca vor veni au fost prezenti, daca se vrea se poate cu mic cu mare a ne gasi.Chiar daca vremea nu a tinut cu noi ne-am gasit am ciocnit un ou.Cateva poze de la mine:

Doresc tuturor un Paste Fericit alaturi de cei dragi si multa voie buna.
                    Attached Files

Comment

• La mai multe intalnirir loganisti. Vine vremea drumetiilor si aventurilor in pantaloni scurti. Haideti, visati!

Comment

• Dupa cum se vede, cel mai tanar loganist a tinut neaparat sa fie prezent.; 48 de ani diferenta intre generatii, asta da deschidere

Comment

• Diferenta dintre generatii nu se cunoaste!
                          Pacat ca nu a tinut vremea cu noi. Aida avea adidasi pentru o miuta, va batea pe toti.

Comment

• Daca zici tu, hai sa te cred. Despre miuta, poate la viitoarea intalnire; pacat ca au "bombardat" parcarea.

Comment

• Originally posted by aida View Post
                              Aida avea adidasi pentru o miuta, va batea pe toti.
                              Gata, acceptam provocarea.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google