asa sorine
LoganClub Galati - Intalniri
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Mai baieti intalnirile oficiale sunt duminica; eu am ...frigiderul defect(doamne fereste), asa ca m-am apucat sa le mananc, de teama sa nu se strice.
Edit; acu vad ca nu suntem pe ...cafenea; scuze de off.Last edited by IancuMIC; 27 May 2012, 22:06.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Salutare ! se mai aduna lumea pe la locul cu pricina, chiar daca nu se anunta intalnirile pe aici? as fi venit sa mai vad lumea
unde's 2 persoane/ 2 masini, e intalnire , nu ?
2 S (sand'dana si shokaliptiku)
poate duminica viitoare gasesc mai multi colegi, ce ziceti?Loganist far'de Logan
Comment
-
asa cum a scris acolo ''de craciun''......Last edited by valeriuciprian; 13 August 2012, 02:12.
Comment
-
Daca a mai ramas vre-un loganist in Galati si care mai crede in faptul ca omul e o fiinta sociala, il astept la locul stiut; DUMINICA 19.08 fix la ora 10, eu voi fi acolo.
1.IancuMICDegradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Cateva instantanee de la intalnirea de azi. Scuze pentru calitatea pozelor; calitatea oamenilor e cea care conteaza.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Hmmm...cand sa vin si eu la intalnire....exact la ora aceea o vindeam pe citronica ....
Ce sa-i faci oi gasi eu pana la urma cu ce sa vin sa va vad chit ca o fi o alta sanda sau chiar un logan
Frumoase poze, sa fie un nou inceput ?Loganist far'de Logan
Comment
Comment