Punem de-o gaseala pentru Duminica urmatoare?
LoganClub Galati - Intalniri
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
S-a marcat si azi o intalnire,drept dovada cateva poze :Attached Files- Fotografie-0010.jpg (104.8 KB, 95 views)
- Fotografie-0011.jpg (109.8 KB, 94 views)
- Fotografie-0012.jpg (101.3 KB, 92 views)
- Fotografie-0013.jpg (95.4 KB, 93 views)
- Fotografie-0014.jpg (89.8 KB, 91 views)
- Fotografie-0015.jpg (106.0 KB, 42 views)
- Fotografie-0016.jpg (74.3 KB, 43 views)
- Fotografie-0017.jpg (72.7 KB, 44 views)
Comment
-
Buna seara!Sunt un fan vechi al clubului,dar anul acesta am implinit si eu varsta pentru a da de permis si as dori sa incep sa apar si eu pe la intalniri,nu stiu sigur daca reusesc duminica asta ca trebuie sa-mi iau si anvelope)dar daca mai este loc as dori sa-mi fac si eu aparitia pe la intalniri,daca nu deranjeaza pe cineva.
Comment
-
Ne vedem duminica la o bulgareala? Sanius chiar, om de zapada, ceva?
Originally posted by mar1us1405 View PostBuna seara!Sunt un fan vechi al clubului,dar anul acesta am implinit si eu varsta pentru a da de permis si as dori sa incep sa apar si eu pe la intalniri,nu stiu sigur daca reusesc duminica asta ca trebuie sa-mi iau si anvelope)dar daca mai este loc as dori sa-mi fac si eu aparitia pe la intalniri,daca nu deranjeaza pe cineva.
Ai doar varsta legala pentru a da de permis sau ai SI permis?
Comment
-
Originally posted by mar1us1405 View PostBuna seara!Sunt un fan vechi al clubului,dar anul acesta am implinit si eu varsta pentru a da de permis si as dori sa incep sa apar si eu pe la intalniri,nu stiu sigur daca reusesc duminica asta ca trebuie sa-mi iau si anvelope)dar daca mai este loc as dori sa-mi fac si eu aparitia pe la intalniri,daca nu deranjeaza pe cineva.
Comment
Comment