If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intradevar nu a fost atunci o intalnire LoganClub Galati ... a fost o intalnire LoganClub Nationala ... scuze ... scuzati incidentul creat din cauza aspiratorului meu de masina ;)) ... ne vedem joi doar daca promiteti ca nu taiati nasul noroc la toata lumea
For Those About To Ride I Salute You .Hail :paladin: Hail :paladin: Hail :vehicles_ChopperEmo
Deci sa fie clar pentru toata lumea, ce se vede din exterior :
Intra un membru loganclub pe forumul din Galati si ce vede? Poze de la o intalnire cu loganuri, chiar daca a fost asa cum spuneti voi.......neoficiala. Ceilalalti membri conteaza pentru voi in imaginea loganclub Galati?
Nu trebuia sa postati, imagini, cu alte cuvinte.
Deci sa fie clar pentru toata lumea, NU A FOST INTALNIRE LOGANCLUB, pur si simplu am vb cu adu si cu cristi sa facem curat in masini(in a mea si a lu adu), cid-ul era in trecere, cu el nici nu am vb, iar mdm-ul la fel, deci 2 masini in plus.
Pur si simplu o intalnire amicala NEPLANIFICATA, asa ca nu va m-ai luati de saracu baiat:P
Cine s-a suparat ii taiem nasu' si gata))
kamikaze, citeste te rog titlul prezentului forum. Daca n-a fost intalnire loganclub , ce cauta posturile aici?
@lupulucian: Multumesc ca nu m-ati utitat. Pentru stickere - no problem - sper ca de data asta sa le fac pentru interior, asa cum a fost si comanda initiala dealtfel.
Doar daca vii pe o roata. Ca sa iesi in evidenta cumva.
Oricum , beleaua asta , cu berea de dinainte , ne-a lovit pe toti. Dar lasa ca ne descurcam noi.....
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment