If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
andrrei_ro sefule as veni cu mare drag , mai ales acum knd am mai pus ceva pe masinutza , dar ziua de joi nu ma avantajeaza in nici un fel !
valeriuciprian pai ce sa detaliez !? Park era mai bine sambata, eram mai multi de 6 oricum , nu ?!
Intalnirea a fost votata, joia, ora 18,00. Dar paradoxul este ca au fost mai putin decat au postat pentru ziua asta. Deci cum am zis , joia viitoare la ora 18,00, parcare Popescu. Sau mai vedem......
Paradoxal este ca majoritatea a votat joi ora 18.00, dar a lipsit cu desavarsire!
sa inteleg ca intalnirrea de duminica a fost cantecul lebedei?
adica nu mai sunt sanse niciodata sa mai fim 23?
sau nu putem sa impacam capra si varza?
lucian, ar trebui sa facem un poll,ca si asa cei care au votat ,
au facut-o degeaba! E mai bine pe ascuns? Starea dupa ultima intalnire de ieri:dezamagire!!!!!!!!!!!
Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
Andreea Trifu
Cam multa dezordine peaici !
nu s-a votat odata ... !? Daca este ceva de schimbat e treaba org de intalniri .. Nu luam noi decizii inaintea lui ! Asa mi se pare normal ! Se mai face odata un poll ... Orice , dar ei iau initiativa nu noi !
totusi pentru neprezentare sunt de vina cei care au votat in numar mare ziua de joi si nu au venit ! Eu zic sa ramana joi ( cum au vrut altii ... Nu inseamna ca si eu vreau tot joi ) si sa vedem in continuare cati vor veni ...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment