If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Maine facem ce activitate practica vreti voi...Chestia e ca la ora 9 am niste treaba si sper sa termin pana la 11...
johntase tavita de portbagaj sa cumpara de-a gata...Maine la intalnire da o fuga la Popescu ...Eventual ia un coleg si vezi ce magazine gasesti deschise...
shokaliptiku,lupulucian..Daca aveti material cu ce-a mai mare placere o dau jos...
Sorry boyz ca nu am putut sa vin azi.
A trebuit sa raman acasa sa ajut la organizarea Aniversarii de 50ANI a lui TAICAMIU.
Totusi sustin in continuare ca intalnirea sa ramana in WEEKEND
Lucrurile bune trebuiesc mentinute. Prezenta de astazi a demonstrat inca o data adevarul acesta.
Si pe plan practic a demonstrat. Ramane pe saptamana viitoare chestia cu punerea mochetei pe interiorul capotei portbagaj.
Deschideri portbagaj.....Vezi filmuletul.
A fost cald, intr-adevar. Cred ca trebuie gasita o alta locatie. Propun intrarea auto la stadionul Dunarea, in marginea paduricii.
Bun venit noilor membri, Robert si Parpanel. Tine-ti aproape.
Si acum pozele...
Draga domnule Tase ...........
Cu respect iti spun, de parca nu ai fi fost de fata, ca nu avem cum sa-mi fac poze singur, bagat in portbagaj....
Sper ca cei ce au profitat de aceasta ocazie, sa posteze cele necesare. Pana atunci , filmuletzul...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment