Dupa o lipsa de 2-3 saptamani am revenit in forta...Duminica sunt prezent si eu la intalnire
LoganClub Galati - Intalniri
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Duminica, intalnire loganclub Galati, ora 11,00 , parcare Popescu
1. Lucian
2. Pustiu6
3. Ady62
4. Andrrei_ro ( bine ai revenit printre noi )
5. GLDexTer (Next HOP Licentza)
6. Valeriuciprian (sper sa pot ajunge)
7. Danielliviu (ajung, chiar daca mai mult pe fuga)
8.Iashca(am fost la o nunta sambata trecuta si trezirea a fost dupa 12.30)Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
Andreea Trifu
Comment
-
Votati aicipentru lupulucian.
Este un joc, un concurs, o competitie, fair play intr-un cuvant.
Last edited by ady62; 13 June 2008, 22:10.
Comment
-
Oare e cinstit acest concurs?
E a doua oara cand nu se deschide acest .............. Pentru orasul GALATI sunt furaciuni pe FATA (XP?)
Lucii mai degraba participi la Primarie sigur ai avea o sansa in plus fata de...............Last edited by lupulucian; 13 June 2008, 23:02.
Comment
-
Nicu...Am inteles si iti multumesc. Am prins ideea. Important este sa castigi pe bune. Apoi daca nu-i asa , important este sa stii, fii tu impacat ca ai jucat cinstit. Eu oricum am avut de castigat, prin spriinul vostru, prin votul vostru. Acesta este principalul castig, nu altul. Orgoliile nu-si au rostul aici. Ce este forumul loganclub? Discutii intre pasionati. Asta este cel putin perceptia mea. Deci...... Sa asteptam 25 iunie. Ultima zi de vot.
Discutiile despre acest concurs se vor tine pe Generale...http://www.loganclub.ro/forum/discut...-t1849p17.html
Incalcam regulile, NicusorLast edited by lupulucian; 13 June 2008, 23:03.
Comment
-
Nu stiu daca o sa pot ajunge din mai multe motive:
1. Nu stiu daca o sa-mi permita programul
2. Nu cunosc deloc orasul si deci nici unde e locul de intalnire
Daca e ceva i-am lasat numarul meu telefon lui Valeriu Ciprian si ne auzim la telefon.
Eu o sa iau la mine mai multe seturi de suporti pentru orice eventualitate.In tara momentan.
Comment
Comment