If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Valeriu, tocmai din motivul asta am facut remarca.....Cat de mult am lipsit!!!!!!!!
Adanny fii binevenit. Ai grija la uniforma, nasturi, guler, curea si mai ales bocancii
Se du-se si intalnirea de duminica asta. Am lipsit prea mult, asta e clar. Oricum, mi-a facut o deosebita placere sa va vad din nou. Chiar si pe tine shokaliptikule ( made in china, auzi ). Glumesc. Oricum, is good to be back.
Si acum pozele. O parte dintre acestea apartin lui nikolas_bnm.
Deci... Au fost mai mult de 5 la intalnire....
Nikolas, am gasit tija pentru actuator. O modelez si vorbim pe marti seara cred.
Frumos si spectacolul oferit. Clipul il trimit lui tibi si il pune el daca vrea.
Bine ai revenit Lucian! Apropo.... Auziti... nu mai puneti toate chinezariile pe masini ca nu-i frumos... ar trebui interzise.....
Urmatoarea intalnire pentru mine va fi la sfarsitul lui august, ca plec in concediu. Numai bine!
Pai daca voi nu aveti grija cine altcineva sa aibe...Chiar daca am fost putini a fost misto mai ales burn-out-u` lu` tibi beleeeeaaaaa bine ca nu ne-a cerut bani pe spectacolul care l-a facut
Am si eu o poza pe care o voi posta mai pe seara...(acum sunt la serviciu).
Spunea cineva mai sus ca suntem cam putini la intalniri...Pai sa vedem de ce...Sunt o groaza de colegi forumisti care ori nu mai intra de loc pe forum,ori intra pe forum posteaza si nu au timp sa vina la intalniri,ori cum e mai ciudat,intra pe forum se uita si nu posteaza...Cu toate ca pana acum cateva saptamani o faceau in mod constant...
Iata lista lor (cei din lista sunt cei care au postat cel putin in sectiunea de Intalniri) pe forum sunt cu siguranta mult mai multi...
POP-plecat la Bucuresti
Cristi_LCD-din Braila...Vine cand poate (oarecum scuzabil)
johntase-din Braila...Vine cand poate (oarecum scuzabil)
dany_6900
powwnee
B51WCC
GUVY22
copkmp
SorCeRel
Floricel
dany_shafu-plecat din tara
goriefanel-din Liesti sau cam asa ceva (oarecum scuzabil)
cosmin711
ciprisor-delegat la Iasi in prezent la mare
l@u
lucitheman
mcdan
gl09bgd
alexgame
kamikaze
antonicamrs
adu89
DISCOVERY
gl_mmm
lucianbgl.
Valeriu, eu zic sa initiem un nou tread, ceva de genul ,, Loganisti ce nu mai sunt........Loganisti ". Si eu cred ca nu prea mai merge asa. Intelegem ca suntem in vacanta mai toti, dar sa intri pe forum , sa citesti si iesi pur si simplu.....Asta nu se face. Pentru ce v-ati mai facut useri fratilor? Pentru avatar?
Multam mult luci..Trebe sa vb cand ne intalnim...
legat de cei loganisti...Cum am reusit oare sa fim odata 23-24 de masini?
sper sa pot ajunge duminica si eu in caz ca nu intervine ceva
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment