Ne Auzim Duminica.
LoganClub Galati - Intalniri
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Comment
-
Intalnire loganclub Galati, 16.11.2008
Frig, domle frig. Asta vara era mai cald. Ne stranseram astazi, pe vreme cetoasa si pe un frig de trimis dusmanii pe afara, nu alta. Stima mea participantilor. Acum se vede apartenenta la grup si la club. In vremuri de restriste............
Si acum pozele mele.....
Comment
-
Cer scuze colegilor galateni ca nu m-am oprit azi putin pe la voi pe la intilnire dar problema era cel micu ca era fffff mofturos si oricum era 13.30 cind am trecut prin galati plus ca am facut o oprire si pe la mcdonald.Ca sa fiu mai convingator ca am trecut pe acolo am sa pun si o poza cu sensul giratoriu de la iesirea de la bac!!! Si una de pe bac!!O seara buna si numai bine din piatra neamt !!! Imag068.jpg
Imag058.jpg
Imag067.jpg!!!Last edited by dragos79; 16 November 2008, 22:25.sigpic
Comment
-
Ramane pe data viitoare dragosvintila. Oricum in mod normal ora 13.30 , vara , ne prindea in parcare, fiind la intalnire. La frigul de azi, aceeasi ora ne-a gasit prin alte parti. Pe la casele noastre adica. Stima
Poze de azi, nu mai avem?Last edited by lupulucian; 16 November 2008, 22:51.
Comment
-
Eu as fi venit, dar la ora 11.00 eram prin Brasov. Soare, cald si bine. Vreo 11 grade afara. Duminica viitoare voi fi prezent.Attached FilesLast edited by danielliviu; 16 November 2008, 23:05.
Comment
Comment