If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Faina si intalnirea de azi. Nu ca ar fi fost vreo surpriza sa nu stiu ce.....
Lume aleasa, mai ales cu cei veniti mai din afara putin...Braila si Slobozia. Imi pare rau ca nu am reusit sa va intampinam cu o vreme mai ...calduroasa. Asta e, poate data viitoare.
Vorbit-am si despre viitoarea regionala de la Iasi, din martie. Perpectiva nu-i prea roz in partea asta de jos a Moldovei. O sa vedem cum are sa fie.
Pana una alta, important este ca reusim sa fim aici, duminica de duminica, orice s-ar intampla. Si asta e foarte important.
iata pozele!
ca de obicei, ne-a facut placere prezenta brailenilor in mijlocul nostru!
evenimentul zilei a fost tunarea tevii de esapament a lui florin!
urmeaza apoi ledurile lui ady si cel mai interesant a fost infrumusetarea oglinzilor lui mr_fler.
mi-a placut pistolul de silicon!
se pare ca a venit vara mai devreme anul asta in LCG. am fost cam 21 !
a fost o intalnire de zile mari!
daniele, te rog pune tu filmele pe you tube, pentru tutoriale fff interesante!
florine, nu trebuie sa te superi pe noi!
ne vine randul la toti, fii fara grija!
ca de obicei moderatorul si organizatorul nostru dragi( ca e doi), cand il prind pe mircea il incadreaza ! de ce ? MIRCEA STIE!!!!!!!!
astept iarasi felicitari maxime, de la luci si valeriu!
e cazul ,ca am fost bun!
s-a baut apa adusa de birky de la izvorul renumit din insuratei,care refuleaza in nisipul din acele parti!
la multi ani,mirel,am primit "mesajul" de la tine!
a fost emotionant!
Frumoasa si gaseala de astazi dar putin friguroasa ,numai putin,putin de tot ,de restul s-a ocupat fiecare participant la gaselnita (de a produce caldura necesara pe o durata de 2 h).La final am plecat numai apa (transpirati pana la ciorapi) facand planuri peste planuri cand ,cum, unde ,cu cine , vom merge la Iasi (sau nu ).Se asteapta aruncarea'' prosopului ''sau a'' manusii '' .V-om merge in coloana cu 50 /h ,cu avariile aprinse ,cu stegulete si claxoane oriunde ne dorim,numai sa ne simtim super bine.
Last edited by lupulucian; 1 February 2009, 23:18.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment