If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
OFF: Rog pe cei care au DVD-urile de la regionala noastra - Iashca si/sau Nickolas_bnm - sa vina maine cu ele sa mi le trag si eu. Vin cu laptopul si le trag imediat, nu le iau acasa. Ma intereseaza cele originale, de la Lucian, nu copia nr. 16
Multumesc!
prezent la intalnire! am incercat data trecuta sa vin.... dar nu am gasit pe nimeni in parcare la popescu la ora 10!! poate am inteles gresit!! unde se tine mai exact si la ce h??
marian00...intalnirea se tine la intrarea de la stadinul Dunarea...la intrarea de la fostul "peco Pacuraru"...da la sensul giratoriu spre Spitalul judetean prima la stanga.
1. lupulucian
2. florinred
3. Io_mi_s
4. gl_mmm
5. gl_49_mun
6. cata29
7. birky
8. Nikolas_bnm
9. tonyx
10.cocolino06
11.gheorgngv
12.marian00
13.valeriuciprian
prezent la intalnire! am incercat data trecuta sa vin.... dar nu am gasit pe nimeni in parcare la popescu la ora 10!! poate am inteles gresit!! unde se tine mai exact si la ce h??
VARA
STADIONUL DUNAREA.
INTRAREA DIN VALEA TIGLINEI. NU CEA DE LA MC'DONALDS.
IN FIECARE DUMINICA LA ORA 10.
IARNA
PARCARE LA POPESCU. VIS-A-VIS DE ARABESQUE (FOSTUL).
IN FIECARE DUMINICA LA ORA 11.
Vad ca sunt primul care a ajuns acasa si posteaza...offf...sunt multe de spus...
Incepem cu urari de bun venit noilor membrii si urari de bun venit invitatului de la Sibiu...si anume sibianul...sper ca v-a placut la noi si va mai asteptam
Azi...intalnire cu planificari pentru depalsarea la mare,cu diferite testari...Logan cu cip,Renault,MCV 7 locuri si s-au sarbatorit cei care au avut evenimente importante in viata...de asemenea s-a admirat noul ceas montat de Lucian la masina...arata bine dar nu stiu la ce foloseste...poate ne da Lucian informatii
iashca...sper ca absenta ta nu e din cauza "amenintarilor" mele...nu?Daca da ...te voi "lovi" cu o berica in semn de iertare
Hai mai sariti si restul cu comentarii si vizionare placuta.
Si de la mine nistze si comentarii.
In primul rand, intalnire frumoasa, udata cu niste lichide, nu spui ce si de la cine.
Valeriu, ceasul acela s-a vrut sa fie o plasma, ce indica in timp real, debitul de aer, corelat cu temperatura mediului ambiant, raportat in acelasi timp la deviatia standard a mediei patratice , bineinteles pe metru patrat de bord. Si nu arata decat noaptea. Am uitat sa mentionez.
Am pus la cale plecarea la mare. Asa ca intalnirea viitoare, ne vedem acolo fratilor. Sa speram ca o sa avem vreme frumoasa. Cel putin asa se arata acum.
Bun venit printre noi, noilor membri. Speram ca nu i-am speriat asa, de la prima intalnire. O sa va obisnuiti cu timpul.
Bun venit ii spunem si lui sibianul, care ne-a vizitat orasul weekendul acesta.
Si acum pozele mele....
O saptama buna va doresc si astept weekendul viitor ca altceva
faina de tot intalnirea de azi
la cat mai multe..si daca ar fi cu putinta.. sa fie si ceva mai "fumigene"
ne organizam, urcam un gratar 2 in masini si o punem de-un mic si-o bere fara alcool
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment