In legatura cu gratarul de duminica,se aproba. Cei ce doresc poze cu ce s-a intamplat pe la mare sa-mi spuna,ca le dau ieftin: 3 la 10 mii.
LoganClub Galati - Intalniri
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by lupulucian View PostHei lasa-ti..Avem sigle pe phasa 2. E ceva. Nu prea au multe cluburi din tara, asa-i?
Bine v-am regasit
Oricum a iesit bine, sau mai bine decat ma asteptam.
P.S. In rest s-a potrivit pe lateral?sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
Luci, testeaza te rog putin piata in legatura cu gratarul de duminica, caci pana acum ai trei dezertori: Florinred, Vivabobo si Tonyx. Se pare ca a mea sotie s-a simtit bine in compania loganistilor care au fost la mare si asteapta cu nerabdare intalnirea de 7 zile.METABOND RULES
Comment
-
baieti sincer m-as baga si eu, dar duminica nu cred ca am sanse sa fiu in localitate.ONLY GOD CAN JUDGE ME
http://www.loganclub.ro/forum/my_car...ic-t11272.html
Comment
-
Fratilor, bine v-am regasit.
O observatie, asa ca de bun re-venit......iar incepem cu liste de gratar? Si tot la intalnire LCG? Nu am stabilit cum o sa facem cu gratarele de acum incolo?
Daca le facem la intalnire, jos la stadion, stabilim in dimineata zilei respective, iar daca le facem in afara orasului, nu avem un topic special pentru asta?
In alta ordine de idei, deschid lista de duminica asta..... Nu trec locatia. Stabiliti-o voi. Si ora de asemenea.
1. lupulucian
2.........
Comment
-
speram sa ajung duminica,dar lucririle s-au precipitat si plec in concediu pana pe 30.07.
va doresc intalniri fructoase si mai faceti-le si cu restul lumii,nu numai in grup restrans la gratare.Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
Andreea Trifu
Comment
Comment