La multi ani si la multi kilometri Razvane, sa fii sanatos si sa ai multi bani, ca restul le cumperi
LoganClub Galati - Intalniri
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by cocolino06 View PostDragi colegi scuzati-mi lipsa de la intalnire dar am facut o
mare adevarata,de joia trecuta la invitatia cuiva ,si fiind in concediu nu am putut refuza aceasta ocazie
Comment
-
Intalnire LCG 2 august, ora 10:00 stadion Dunarea.
1. lupulucian
2. danielliviu
3. valeriuciprian (Eu spun ca pe Daniel Liviu sa nu il mai primim ca prea a lipsit)
4.Nikolas_bnm (ar trebuii sa vina cu toate actele de identitate,oficiale,neoficiale si nr-le de TL pt o identificare mai sigura )
Comment
-
1. lupulucian
2. danielliviu
3. valeriuciprian (Eu spun ca pe Daniel Liviu sa nu il mai primim ca prea a lipsit)
4.Nikolas_bnm (ar trebuii sa vina cu toate actele de identitate,oficiale,neoficiale si nr-le de TL pt o identificare mai sigura )
5. i_m_lucius
6. cocolino06Last edited by lupulucian; 30 July 2009, 19:22.
Comment
-
duminica aceasta nu voi fi prezent la intalnire, intrucat sunt plecat in balta, la un gratar, o plaja si pesteeeeeeeeeeeeeeee.ONLY GOD CAN JUDGE ME
http://www.loganclub.ro/forum/my_car...ic-t11272.html
Comment
-
Originally posted by birky View Postduminica aceasta nu voi fi prezent la intalnire, intrucat sunt plecat in balta, la un gratar, o plaja si pesteeeeeeeeeeeeeeee.
Comment
-
1. lupulucian
2. danielliviu
5. i_m_lucius
6. cocolino06
7.tonyx (prezent la datorie)
Comment
Comment