If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Braila va invita maine la ora 10 la intalnirea noastra care va avea loc in parcarea promenada mall, unde se va desfasura un raliu tehno aplicativ la care vor participa si 2 loganuri de la iasi din Dacia Logan Team.
cand e urmatoarea intalnire ca as vrea sa particip si eu?la precedenta am lipsti si mi-e o ciuda de mor...apropo, minunata ideea sa ne damiar eu pariez 100% pe loganul 1.5 dci(mai ales pe al meu).0742479594-asta e nr meu...daca e vreo intalnire "inopinata" sunati-ma va rog si pe mine ca am mari probleme cu netu...imi merge numai noaptea.va multumesc anticipat!
[QUOTE=tibi_16mpi;407613]Cred ca o sa apar si eu dupa o absenta destul de prelungita ;)
Se du-se si intalnirea de astazi, pe stil nou ca locatie si ora. Oaspeti de prin alte locatii, dar vechi prieteni ( Dan din Slobozia ). Un membru nou, memo, Marius. De acum stii unde ne gasesti duminica de duminica, incepand cu ora 11. Tine aproape cu forumul. Nea iashca poate ai facut vreo poza si cu Marius ( memo ) cu Prestige-ul lui, asa de prezentare.
Am pus la cale si ,, strategia " pentru regionala de la Bacau. Detalii pe forumul de acolo.
In rest, s-a hotarat achizitionarea interfetei de diagnoza. Saptamana viitoare o comand, poate vine pana pe sambata viitoare.
Toate cele bune si o saptamana cat mai linistita va doresc
am muncit degeaba 1 ora! forumul joaca feste. o iau de la capat. iata pozele!
prima incercare.
urari de bine pentru vivabobo care na paraseste nu inainte de a ne cinsti si cu o bere fara alcool,inafara de prezenta lui constanta in clubul nostru.bafta vivabobo!
montaj de antene si pe cotiera(cam mult lucian),apoi furtunasele de la stropitori(daca ai fost bolnav,luci,vezi cate perfuzii ai avut?)
veselie mare,dar e timpul sa punem la cale cea de-a 100 a intalnire a clubului.
lucian ,sa deschizi un thread cu propuneri,trebuie s-o facem lata!
plecarea lui vivabobo a fost filmata scurt!
bun venit lui dci in clubul nostru.momo imi pare rau nu am fost pe faza,dar data viitoare nu scapi!
In alta ordine de idei, la cat de bolnav sunt cu capul, nea iashca, n-au astia in intreg sistemul sanitar romanesc, perfuzii pentru mine.
Poate doar, perfuzii din acelea, de care se pun toamna, intr-o chestie mare formata din doage de lemn.
noroc cu nikolas ca ma vede regina si pe mine la intalniri!
mai am un rest de poze pe care vi le ofer cu drag!
cu :urme de felina pe masina lui andrei,cautari in portbagajul lui luci dupa deja proverbialele zgomote,intoarcerea lui florin la loganul cu aceeasi culoare ca a lui.
multam luci, ai fost promt cu topicul centenar.acum trebuie sa asudam cum a facut-o mircea,contabilizand cele 100 de intalniri.dupa 100 de postari in tppicul amintit il asteptam si pe el.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment