If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salutare dragi colegi! LoganCLUB IASI are onoarea sa va invite pe data de 1 noiembrie sa luati parte ca participanti sau spectatori , la primul eveniment de Tuning organizat de Loganclub Iasi si implicit de LOGANCLUB Romania.
Va rugam sa faceti o lista cu cei care ati dorii sa luati parte la eveniment pt a putea sa va ajutam cu cazarea . multumesc anticipat pt atentia acordata acestui post.
" ... sa luati parte ca participanti ... la primul eveniment de Tuning organizat de Loganclub Iasi si implicit de LOGANCLUB Romania. ..."
Daca eram si noi mai-nu-stiu-cum puteam foarte usor sa facem o delegatie a LCG. Spre exemplu: GL-99-RLR, GL-44-PHD si-or mai fi doritori. Ca doar CHIAR AVEM cu ce ne mandri/lauda!
Dar daca nu se poate, asta e. Tabelul cu cotizatia noastra arata ca un ciur spart. Unul da, trei ba. Cred ca am sa zic si eu pas de aici in colo. Nu ca m-ar f*** grija de altii, dar ma deranjeaza neshte chestii. Asa ca, cotizatie la mine de aici inainte, PAS! Si cand ma gandesc ca unii visau la statut, bugete, intrare in legalitate ...
PS Asta nu-i fuga sau tradare (din partea mea), este sictir!
Frumoasa intalnire. La multi ani loganclub Galati si la cat mai multe intalniri.
Am asteptam aceasta intalnire. Cine stie unde si cum ne va prinde urmatoarea 100.
Felicitari si la mai multe .
Hai ca pana la urma ai descoperit Nicule ( batranul ) cum sa pui pozele. Tine-o tot asa
Dragi colegi galateni, din discutia mea cu Mircea, am ajuns la concluzia ca ar fi dragut sa iesim iarasi la un gratar, unde sa fie prezente ambele cluburi.
Spuneti-mi va rog daca acceptati propunerea pentru week-endul acesta si unde sa aiba loc .
Gicule, daca ne luam dupa traditie, ar trebui sa ne intoarceti, voi brailenii, vizita de prin februarie parca. Va asteptam cu alte cuvinte la noi in Galati. Locatia trebuie stabilita cumva pana vineri. Rog sa postam aici, propuneri pentru aceasta intalnire LC Galati - Braila. Sau mai bine, sa postam aici http://www.loganclub.ro/forum/idei_p...-t15430p4.html
Intalnire LC Galati, duminica, 11 octombrie, ora 11, parcare Popescuu
Incep cu urmatoarele remarci.
Facem intalnirea LC Galati, in parcare la Popescu, indiferent de cati vor ajunge la Braila, pentru intalnirea comuna.
Ca ora de intalnire am postat, ora 11 in titlu, dar zic ca este mai bine sa ne gasim la 10 si dupa aceea s-a luam spre dig, pe la 10.30.
Ramane asa? Asa cred eu si cei care nu vor dori sa ajunga la Braila, nu vor fi afectati, dpdv al intalnirii LC Galati.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment