If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Putin off topic pentru Luci: acum am vazut mesajul tau. Eu marti ajung acasa, asa ca ma voi vedea cu baietii saptamana viitoare.Daca veneai mai din timp, cu siguranta faceam un efort sa ne si vedem. Poate vei avea noroc si de o zi de plaja. Azi au fost aici 26 grade. Toate cele bune tuturor.
Inca putin offtopic si de la mine. Ne-am sincronizat de numa numa.... Viorel. Eu sunt toata saptamana viitoare acolo. Te sun luni, ok?. Da-mi un numar de Spania. Ai grija de tine. S-ar putea sa ne vedem duminica viitoare, se pare ca ajung sambata seara.
veneam incet pe cosbuc cu masina si calc ambreaju sa schimb viteza, se moaie pedala de ambreiaj si intra greu in viteza .Care ar putea fi cauza ?
Cred ca s-a intamplat ceva la tija / parghia de actionare a ambreiajului. Ridica capota ( scuzati cacafonia ) si prin stanga bateriei, in jos spre scut, incearca sa tragi de o tija filetata ( cam Metric 5 ). Vezi ce se intampla.
Desi este cam greu ca dintr-o data, fara semne anterioare, pedala de ambreiaj, sa se inmoaie asa cum spui tu. Nu s-a auzit nimic ? Ciudat, foarte ciudat..
De data asta te iertam ( ca-i primul post ) , dar pe viitor posteaza te rog, la sectiunea discutii generale. Aici se discuta intalnirile Loganclub Galati
Off topic .Ca se poarta .
Lista a mai fost deschisa saptamana asta de :... Cititi cu atentie ,dati si o pagina in urma . Aveti crema ce include si putina vaselina ?
trecu si intalnirea de azi. daca la inceput am fost vreo 3-4 pana la urma ne-am strans mai multi, asa ca nu tot ce incep prost se termina si mai prost )
frumoasa vremea si intalnirea.
si cateva poze
Ma bucur ca am reusit sa ajung si eu din nou la intalnire ! Desi putini, subiecte de discutat au fost, am schimbat pareri si planuri de viitor.
O saptamana faina !
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment