If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
superbe pozele si chiar intilnirea cu toate ca nu am participat fiind retinut de un nepot care a venit de departe dar din cite vad a fost frumos cu membrii de pe ambele forumuri sper ca v-ati inteles bine .
CRACIUN FERICIT LA TOATA LUMEA SI IN SPECIAL LOGANISTILOR DE PRETUTINDENI
Intalnire Logan Club Galati in data de 27 decembrie 2009 in parcare la Popescu ora 11.
1.Valeriu Ciprian
2.Mihnea Mircea (cu f mari eforturi)
3.Ionut Iconaru
4.
E ultima intalnire de pe 2009 si v-as ruga sa participati in numar cat mai mare pentru a ne alege noul organizator...deci cine se mai baga?La aceasta intalnire nu vor lipsi Colindele si Plugusorul
Intalnire Logan Club Galati in data de 27 decembrie 2009 in parcare la Popescu ora 11.
1.Valeriu Ciprian
3.Ionut Iconaru
4.Luca B-44-NVG
5...
E ultima intalnire de pe 2009 si v-as ruga sa participati in numar cat mai mare pentru a ne alege noul organizator...deci cine se mai baga?La aceasta intalnire nu vor lipsi Colindele si Plugusorul
Ma bucur ca sa reintregit gasca si nu ati format doua tabere.Abia astept sa ne distram la urmatoarea regionala sau nationala.Bafta si sarbatori fericite.
BC08VDS...la urmatoarea iar o facem lata
Maine avem un invitat surpriza...un detaliu...e constantean/brailean si e superbaiat.
1.Valeriu Ciprian
3.Ionut Iconaru
4.Luca B-44-NVG
5...
Cine vrea alceva decat intalnire intre prieteni se poate duce unde vrea...dar nu mai faceti reclama altor forumuri...stiu ca nu s-au pus link-uri (ma astept la reactii negative pe aceasta tema) dar aici chiar nu ne intereseaza ceea ce fac altii.Va multumesc pentru intelegere.
i_m_lucius...alti loganisti din tara mai ajuta si cate o casa de copii acum de sarbatori...
1.Valeriu Ciprian
3.Ionut Iconaru
4.Luca B-44-NVG
5.Persoana surpriza.
birky...azi la intalnire ne alegem noul organizator asta e primul pas...si apoi vor urma si initiativele...dar sa nu astepati initiative doar de la mine...bine ar fi sa vina fiecare cu o initiativa sa o discutam si sa o ducem la bun sfarsit.E bine asa?
Iar referitor la cei care si-au luat jucariile si au plecat...e alegerea lor sa faca ce vor...sa fie sanatosi.
ce am scris eu pe acolo au facut altii prin vara sau primavara parca, si nu au mai venit la intalniri o perioada buna, sa consider ca atunci nu eram prieteni si acum ne-am transformat iar intr-o gasca de prieteni?
dar asta se poate discuta intre patru ochi si nu aici pe forum, scuze ca am cam facut offtopic.
Cel mai bine sa vorbim la intalnire.
Deci lista....
1.Valeriu Ciprian
3.Ionut Iconaru
4.Luca B-44-NVG
5.Persoana surpriza.
Last edited by valeriuciprian; 28 December 2009, 18:33.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment