If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am rugamintea ca cei care participa la intalnirea de la Brasov de saptamana viitoare sa participe la intalnirea de duminica asta...bineinteles daca pot si vor.
Intalnire Logan Club Galati, duminica 21.02.2010 ora 10.00, in parcare la Popescu:
Am rugamintea ca cei care participa la intalnirea de la Brasov de saptamana viitoare sa participe la intalnirea de duminica asta...bineinteles daca pot si vor.
Intalnire Logan Club Galati, duminica 21.02.2010 ora 10.00, in parcare la Popescu:
pozele sunt trucate iar problema pt cei care nu le merg siteul loganclub sa intre pe www.hidemyass.com si in loc de youtube sa puna loganclub sigur va merge
Sa curga berile ... TYE-ule! LFU-ule, la fel ... si uelcam in da clab!
Frumoasa intalnire, selecta compania. Sa vina caldura odata sa ne apucam si noi calumea de treaba.
O saptamana frumoasa va doresc si tineti aproape!
valeu ce placute de frana... nu poveste nimeni cum au ajuns in halul acela? au ros din discul de frana ca marginea placutei este tocita?
nu stiam ca, corvette are motorizare 1,9 D
super intalnirea ...
dar cam putine poze ... si realizate nasol
ai un + pentru incurajare ... si inca in + pentru ce vrei tu
dar de data viitoare pune mana si fa mai multe ...
stiu pe cineva care spunea ... MAI FA O POZA
SI AICI UNA .. SI AICI ... AICI ... ICI ... CI ... I
ah .. si inca unu care spunea : NU MAI VORBI LA TELEFIN ATAT !!!!
deci valerie ... fugi inapoi in parcare chiar acum
si mai fa cateva(zeci de) poze
Vad ca sunt reclamatii ca am facut poze putine/nasoale...e lasati ca duminica viitoare astept operele de arta facute de voi...pentru ca eu voi fi la Brasov...deci hai puneti bateriile la incarcat si sa va vad talentul.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment