The Big Picture

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• The Big Picture

Salutare baieti

De ceva timp am gasit un site care gazduieste cateva documentare. Multe dintre ele le mai vazusem .. sau auzisem de ele … altele le-am privit pentru prima data !
    Sunt sigur ca despre existenta lor a-ti auzit si voi. As vrea sa stiu si eu ce parere aveti despre ele, cum vi se par si mai ales ce vi se par : fictiuni, incercare de manipulare a populatiei sau realitati !?

link ul este aici :

Va multumesc !!!
    LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
    LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
    LOCUL1 143.9dB (nCID)

Cred ca e o problema cu linkul asta. Chiar as fi curios ...

Comment

La mine merge link-ul.
      Ca exista o Elita care pastoreste turma, nu e eceva nou. Dovezile se vad numai daca cauti si nu te multumesti sa gandesti cum iti este sugerat in general.
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

la inceput am vazut cateva documentare
        2 3 la numar ... ai am zis ca or fi cine stie ce documentare pentru manipularea populatiei ...
        apoi numarul lor a crescut ... si am zis ca trebe sa fie si ceva adevar la mijloc
        m-am cam ingrozit ...

ideea este alta ... CE FACEEEEMMMMMMMMMMM ?!
        LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

Manipularea vine tare pe parte oficiala, manipularea "subterana" e usor de observat la asa zisele documentare "oculte" dar carora li se face o publicitate destul de mare, vezi Zeitgeist.
          Problema e ca trebuie foarte multa informatie ca sa ajungi in postura de a incepe sa filtrezi.
          Ce facem?...Pai in primul rand ne puneam mintea in garda...nu mai"dormim"

Comment

apoi ... si cum astai greu la roman ..
            dormim in continuare .. si ne punem mintea la contributie pentru altele

Zeitgeist ul l-am vazut acum 1 an si ...
            cred ca a fost primul documentar pe care l-am vazut
            pe tema manipularii maselor ... foarte multe invataminte

si daca tot este vb de astfel de documentare ...
            ultimul care l-am privit .. si care mi-a placut mult ...

>>Nostradamus<<

ce alte documentare a-ti mai vazut ?!
            ce propuneri aveti ?!
            LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

Pana si problema cu accesarea acelui link mi se pare suspecta
              Pentru cine vrea sa vada documentarul sa-mi dea un add ... shokaliptiku
              il am inpartit si se trimite usor ( dar nu are subtitrare ... care se poate rezolva totusi )
              LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

inca un lucru ... sper sa nu pice si link ul asta !

Aaron Russo dezvaluie lucruri ascunse despre Noua Ordine Mondiala.Aaron Russo a murit la 24 august 2007.
                LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

Sclavia moderna....un film care prezinta foarte clar situatia reala a omenirii.

Comment

inca un set de astfel de documentare :

2012 - Sfarsitul Lumii ? Anticristul, Noua Ordine Mondiala NWO, Cipul 666 Semnul Fiarei - Partea 1/6Segmentele documentarului:Partea 1:http://www.youtube.com...

2012 - Sfarsitul Lumii ? Anticristul, Noua Ordine Mondiala NWO, Cipul 666 Semnul Fiarei - Partea 2/6Segmentele documentarului:Partea 1:http://www.youtube.com...

2012 - Sfarsitul Lumii ? Anticristul, Noua Ordine Mondiala NWO, Cipul 666 Semnul Fiarei - Partea 3/6Segmentele documentarului:Partea 1:http://www.youtube.com...

2012 - Sfarsitul Lumii ? Anticristul, Noua Ordine Mondiala NWO, Cipul 666 Semnul Fiarei - Partea 4/6Segmentele documentarului:Partea 1:http://www.youtube.com...

2012 - Sfarsitul Lumii ? Anticristul, Noua Ordine Mondiala NWO, Cipul 666 Semnul Fiarei - Partea 5/6Segmentele documentarului:Partea 1:http://www.youtube.com...

2012 - Sfarsitul Lumii ? Anticristul, Noua Ordine Mondiala NWO, Cipul 666 Semnul Fiarei - Partea 6/6Segmentele documentarului:Partea 1:http://www.youtube.com...
                    LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

ce va stresati atata ca nu inteleg.noi suntem cu 100 ani in urma in romania...de chestiile astea se vorbeste de mult timp.la noi in tara sunt probleme mai importante decat chestiile alea de acolo.unii cand nu mai au ce face se gandesc cum sa mai bage o tara coada in viata noastra si cauta similitudini ,coincidente si alte rahaturi .
                      Last edited by margelatu; 10 January 2010, 12:53.
                      Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Pentru cei cu mintea "incinsa" documentarul "The big picture" reprezinta o dezvaluire a unei lumi oculte, subliminale si conspirative... Eu vad doar un documentar anti "Bush", acesta apare prea des in postura de personaj malefic! Este un fel de campanie Geoana anti Basescu (este doar un exemplu)! Este doar parerea mea, eu am o gandire foarte libera si nonconformista, si daca dispar de pe forum sa stiti ca am fost victima klingonienilor... Fiti ma seriosi, la cat de saraci suntem noi, nici o conspiratie nu ne mai poate influenta!

Comment

Te influenteaza mai mult decat crezi. Imprumutul de la FMI, cum a fost luat combinatul de la Galati, cedarea resurselor de petrol ale tarii, privatizarea serviciilor unor companii straine, etc.

Comment

@darksid3 daca nu era nevasta-mea asa "patrioata" eram plecat demult din tara, la noi in tara nu este nici o conspiratie, este hotie si prosteala pe fata! Daca undeva, ceva, merge rau, pe mine nu o sa ma gasesti acolo.

Comment

privatizarile de la noi s-au facut pe bani frumosi pentru nunii.si afara s-au facut privatizari dar le merge foarte bine.la noi s-au vandut pe nimic.romanul daca vede 1000 euro gramada vinde pe dracu drept inger.

la noi daca amergi in spital si rudele tale nu au malai sa-ti aduca medicamente ,mancare ,consumabile etc sigur ai programare la cosciug.asta ce conspiratie mai e?conspiratia prostiei,nenesimtirii la romani.aia nu se mai incurca cu noi ca oricum murim de prosti ce suntem.
                              Last edited by margelatu; 17 January 2010, 11:14.
                              Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google