If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
LoganClub Galati La Regionala Brasov 27-28.02.2010
Bag picioru' si-o tai pe Transfagarasan, asa de plictiseala.
Care mai vrea sa vina peste juma' de ora la iesirea din Galati spre Sendreni si-l iau cu mine.
multumim organizatorilor pentru primirea facuta la brasov
Am ajuns bine drumul este bun pe ruta galati- sendreni- focsani- adjud-onesti targu secuiesc brasov.
Foarte frumos pe transfagarasan.
Colegilor prezenti la regionala de la brasov va ureez distractie maxima si va asteptam pe toti la brasov
Da bine mai, stau toata ziua cu ochii pe camera de la Balea si voi nu dati niciun semn !?!
Am vazut ca v-ati distrat pe acolo, dar totusi parea ca lipseste acel ceva.
Frumos si relaxant! Asa caracterizez eu regionala nr.2 la Brasov. Practic, am realizat tot ce ne-am propus: Ice hotel, Paradisul acvatic, dus-intors cu zero probleme. Poze nu postez pentru ca sunt de toata jena. Adica sunt neinspirate si slabe calitativ.
Am revazut multi prieteni dragi, prieteni care va saluta si carora le-am transmis gandurile voastre bune. Si da cory, ceva a lipsit, dar nu stiu ce!
As vrea sa strang filmarile si fotografiile facute, intr-un singur CD. Veniti va rog cu ele la intalnirile viitoare sa le copiez in laptop. Dupa asta o sa fac CD-uri pentru toti doritorii. Multumesc!
Astept cu nerabdare urmatoarea intalnire LC regionala/nationala. Nu va ascund faptul ca mintea imi fuge tot mai des la intalnirea internationala din Germania, in iunie anul asta.
eu am foarte multe poze facute. si vreo 2 filmulete. in total depasesc capacitatea unui CD. mai bine le punem pe un dvd sau mai multe. nu-i bai, le platim...dar trebuie sa fie cineva cu rabdare care sa le inscriptioneze
Logan Club Galati a fost pe primul loc la vizitari. S-au facut in total peste 1000 km in mai putin de 3 zile. Si uite asa s-a vizitat Balea cascada si Balea lac inclusiv hotelul de gheata si in Brasov am fost la Paradisul Acvatic. Cu toate ca a fost apa calda, am racit si nu sunt singurul . Dar las pozele sa "vorbeasca"
ENJOY!!!
Am facut noi Transfagarasanul si cu telecabina iarna? L-am facut! Pai cam destul, ca la cata adrenalina am servit atunci mi-a cam ajuns pentru viata asta! Asa ca sus cu TRANSALPINAAAAA
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment