If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
LoganClub Galati La Regionala Brasov 27-28.02.2010
Ca sa nu zic ca te contrazic, spun ca te completez.
Iarma se poate merge pe trasnfagarasan pana la Balea Cascada. si de acolo pana la Balea se merge doar cu telecabina. As pune si un link catre un web cam live dar nus' daca e permis.
Pana deschid eu lista cu doritorii vizitarii Hotelului de gheata de la Balea, va spun ca intram pe Transfagarasan exact numai aia 15-20 km pana la Cascada Balea. Cum vii din Nord spre Sud. De acolo se merge cu telecabina pana sus la Lacul Balea.
Si lista:
1. gl_mmm
2. gheorgngv
3.
Sau nu mergem nicaieri si stam in camere la o septica?
Pana deschid eu lista cu doritorii vizitarii Hotelului de gheata de la Balea, va spun ca intram pe Transfagarasan exact numai aia 15-20 km pana la Cascada Balea. Cum vii din Nord spre Sud. De acolo se merge cu telecabina pana sus la Lacul Balea.
Si lista:
1. gl_mmm
2. gheorgngv
3. DeWiL
4.
Deocamdata nu promit nimic...om vedea in apropiere daca plec de vineri dimineata sau de vineri seara.
Daca vreti sa vedeti imagini live de la Hotelul de gheata intrati pe pagina Jurnalului National si gasiti o sectiune cu imagini live...inclusiv de pe faleza galateana.
Deocamdata nu promit nimic...om vedea in apropiere daca plec de vineri dimineata sau de vineri seara.
Daca vreti sa vedeti imagini live de la Hotelul de gheata intrati pe pagina Jurnalului National si gasiti o sectiune cu imagini live...inclusiv de pe faleza galateana.
Off topic.Sunt imagini si cu 'celebra' groapa de pe faleza galateana?
Eu merg...de la 10 pana pe la 13-13.30...tin legatura cu Sebita prin telefon sa vedem cum se desfasoara actiunea la Conca...si daca mai putem intarzia mai intarziem.
BC08VDS...pe faleza se incepe construirea unui al doilea Paradis Acvatic la GalatiBine ca nu a trecut Stefan prin Galati
Ma, asta-i atitudinea ce-mi place ...
Nimic nu este greu, nimic nu este imposibil, atunci cand vrei ceva cu adevarat!
Deci, Brasov/Rasnov/Transfagarasan VENIM !!!
Si un mic update:
Pleaca vineri
1. gl_mmm
2. iamagi
3. dany_emmyl
4. DeWiL
5. gheorgngv
6. valeriuciprian si bogdan_1984
7. vivabobo
Pleaca sambata
1. cronos_ro
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment