LoganClub Galati La Regionala Brasov 27-28.02.2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Multumim Cory...si pregateste-te ca s-ar putea sa ne reantalnim

AMR 16 zile
    Last edited by valeriuciprian; 8 February 2010, 17:50. Reason: Automerged Doublepost
    sigpic

Comment

1.In grup dar nu stiu, cu care.
      2.Ambele variante de plecare sunt valabile dar nu pot pot sa spun de acum pe care o aleg.
      3.Traseul este bun este bun la dus cu o mica retinere pe portiunea Paraul Rece-Rasnov, la intors s-ar putea sa fie cam aglomerat.
      4.Trebuie sa ajung neaparat in BV.la Aqua -Magic(sau cum ii spune) daca vreau sa mai am parte si de alte iesiri.

Comment

Relu...ai doua ore de plecare...vorbim atunci pe care o alegi.
        Si referitor la Paradisul Aqua...eu ma voi duce sambata de la 10 pana pe la 13...deci cei care mai merg la paradis...nu uitati chilotii de baie
        Maine ma intalnesc cu Mircea sa ii marc banul.Cash.
        sigpic

Comment

Valeriu... nu mai stii sa numeri.

16+8 (data de azi)= 24... cel putin matematica asta o stiu eu - in nici un caz 26, sau 28

1. da, daca mergem, sa mergem frumos in grup
          2. e prea devreme 7.30, zic eu, nu ne grabeste nimeni.
          3. bun si traseul
          4. eu zic, pe drum, mai facem popasuri, mai vizitam cate o chestie, ceva.
          sigpic

Comment

Da scuze...17...ziua de azi si cea de vineri nu se pun
            sigpic

Comment

Sincer, si eu as include Parcul Acvatic in program. Numa' ca, cost-keeper - ul meu are alte pareri. Incet dar sigur se contureaza si schema de petrecut timpul a LC Galati. Adica,
              - vineri: drum, cazare, vizitat pe drum si prin imprejurimi ce-om putea (eu recomand Muzeul Cinegetic de la Posada - este in drumul nostru si este deosebit)
              - sambata: Parc Acvatic si de la 12 cu restu' lumii, p-acolo ...
              - duminica: o sa ma doara capu' rau rau rau ...

Comment

inca un punct de interes (asta o stiu de la GPS ) este cetatea Rasnov
                sigpic

Comment

Hai ca incet incet se contureaza ceva...Oricum planul in adevaratul sens al cuvantului il facem tot la intalnire in intimitate.
                  Intrebari de 100 de puncte...cine are o camera video mai ca lumea...(eventual cu hard)...cine aduce un laptop?....aaaa....si de mancat ce bem?
                  Last edited by valeriuciprian; 10 February 2010, 07:46.
                  sigpic

Comment

valeriu laptop o sa am eu la mine dar camera nu am d unde

sincer sa fiu la faza cu emrsu la parcul acvatic m-as baga si eu dar sa vedme de ce bani voi dispune k e nasol cu fondurile dar vedem ne hotaram noi ce si cum

haideti sa mai scurtam din zilele astea, debea astept acele zile AMR 16

Comment

Cetatea Rasnov stiam ca e inchisa ...

Ma, pana la urma si la urma, cine merge de vineri DIMINEATA??? Si cat de dimineata? Ca eu vreau sa plec cel tarziu la 6,30-7 din Galati. Poate si mai devreme. Sa avem timp sa facem ceva si vineri. Uite, o alta atractie in zona: "Hotelul de gheata" de la Balea (pe Transfagarasan). Se merge cu masina pana la Cascada Balea si de acolo cu telecabina (30lei/pers dus-intors). Sa vezi Transfagarasanul de sus si sa ai si bafta de o zi insorita este o experienta pe care n-ai s-o uiti prea curand. Plus ca sus e Hotelul ... poveste ce mai!

Haideti si cu alte propuneri sa avem de unde alege. Si ziceti care cum merge de vineri.
                      Last edited by gl_mmm; 10 February 2010, 18:08.

Comment

Pleci cu noaptea in cap? Ai zis la 7.30... acum pleci la 6.30?

Daca merg cu tine pe Transfagaras, pe la Balea Lac, cred ca ma aduci 'la conservare' (cub de gheata)
                        Eu stau cam prost cu frigul Daca m-a luat frigul, imi trebuie vreo 3 ore sa ma incalzesc.
                        Nu cumva e inchis Transfagarasanul?

Blondo... ai si tu GPS? Vezi ca e in renovare cetatea :P

Eu as pleca de dimineata... dar pe la 8.
                        sigpic

Comment

mircea eu sunt de acord sa plecam la 7 si m-ar tenta si mersu cu telecabina pe transfagarasan, daca tot merem pana acolo barem sa profitam din plin de acel timp ca doar nu mergi in fiecare zi

Comment

OK, George. Ideea este sa plecam cat mai din zori si poate avem noroc de vreme si reusim sa bifam ceva interesant pentru ziua de vineri.

Comment

Am vorbit cu Sebi8a...iata in mare programul...
                              Vineri:
                              Program de voie...adica imbatat-trezit-imbatat-trezit plimbari in natura etc...etc... etc Seara gratarul si mesele/scaunele sunt la dispozitia noastra
                              Sambata:
                              Micul dejun:fiecare ce are de acasa sau ce isi cumpara de acolo.
                              La pranz:Platoul taranesc.
                              Ora 13-13.30-concursul de indemanare (jaloane...etc...ca la poligon...adica se va vedea cine a luat carnetul pe spaga si cine nu )
                              Umeaza concursuri de darts,biliard etc si de asemenea se da start la baut viteza...sau baut jaloane...nu mai retin bine termenul oricum se da startul la baut....asta-i principalul.
                              Seara avem iar un gratar din partea casei iar la ora 12 suntem solicitati la ceva.
                              Duminica:
                              Dimineata:Micul dejun in cadru organizat.
                              Ora 11 concurs de drifturi
                              Ora 12 bazarul
                              Ora 15-15.30 masa de pranz (contra cost...am inteles ca sunt preturi accesibile)
                              Ora 17 roiul spre casa.

Daca aveti intrebari sau propuneri postati si vb cu gazdele de la Brasov si in limita posibilitatilor se vor rezolva.
                              Last edited by valeriuciprian; 11 February 2010, 22:50.
                              sigpic

Comment

Cetatea Râşnov va rămâne închisă pe o perioadă nederminată până când experţi ai Ministerului Culturii vor evalua ce construcţii ilegale au fost făcute şi care trebuie dărâmate.
                                nu am stiut ca este inchisa.
                                interesant programul... la 12 suntem solicitati sa deszapezim drumurile?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google