LoganClub Galati La Regionala Brasov 27-28.02.2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sau suntem solicitati de neveste sa bem mai putin.
    GL - 82 - VMD on board

Comment

Despre "problema " de la 12 noaptea va voi spune personal duminica la intalnire.
      Si nu e nici una dintre variantele scrise pana acum...bine...suntem solicitati...care mai rezista/apuca 12 noaptea treaz
      sigpic

Comment

Ieri, am platit eu si pentru voi cazarea ... Poate-mi dati si banii, totusi!
        Last edited by gl_mmm; 13 February 2010, 10:07.

Comment

Trebuie sa platim ,sau cazarea este din partea organizatorului de intalniri,si bautura din partea noastra?

Comment

Corect! Cazarea este din partea mea pentru toata lumea. +13,5 lei la total, comisionul de depunere ... al bancii. Platit si asta, da-ma dreaq de patron! Dar macar asta (comisionul) zic eu sa vi-l decontez, adica: cate un leu de caciula la baeatu'.

Comment

Mircea ...decontam...spune cat si marcam banul
              sigpic

Comment

AMR 13 zile.

Valeriu... vezi cum calculezi sa iti dea iar cu 3 mai putin

_____

Mircea, cand ne dai banii inapoi? Stii despre ce vorbesc... cei pe care ti i-am dat noi imprumut (~250 lei) acum 2 saptamani. Avem si noi nevoie de ei. Inteleg ca ti-ai facut treaba nu?
                sigpic

Comment

Ma Gicule asa e...nu mai calculez AMR-ul ca daca e dupa mine as pleca si maine
                  Asa...deci...voi va dati seama ca peste doua saptamani pe vremea aceasta ne vom impiedica unul de atul la Rasnov ...si...
                  Pentru cai care nu le au cu dansul ii rog sa invete dansul pinguinului ca e de belea altfel.
                  Uitati un model
                  sigpic

Comment

mult a fost putin a mai ramas. AMR 12 zile
                    sigpic

Comment

Pfoai...12 zile...super...ma uitam pe un siite si in perioada Regionalei vremea la Brasov va fi cu temperaturi pozitive....numai sa nu fie canicula...de fapt po-a sa fie...avem o scuza sa ne hidratam mai des
                      sigpic

Comment

E naspa treaba... daca ninge asa si in saptamana cu intalnirea (de fapt joi si vineri daca ninge), eu sigur ma retrag... E prea naspa drumul
                        sigpic

Comment

de ce? din cauza anvelopelor de iarna GUUDIĂR
                          sigpic

Comment

nu, din cauza faptului ca o sa facem prea mult pe drum, iar la intors o sa trebuiasca sa pleci dimineata - ca sa ajungi pana la 10 seara. numai zic ca daca e de Transfagaras (care eu zic ca este inchis), nu vad cum am mai putea merge.

ce ma, te oftici ca nu ai anvelope de iarna? baga-ti unghia in gat ) uite-l ma! el care zicea 'nu plec la Galati duminica ca imi e frica de polei, iar pe centura sigur nu merg ca sunt prea multe curbe' )))
                            sigpic

Comment

mersi pentru complimente. asta inseamna sofer cu capul pe umeri.
                              sigpic

Comment

Ce-aveti ma?Vi rau?Sau va "altoiti" colegial?Las ca ne intalnim la Brasov asa ca intre prieteni si va ard regulamentar...sa nu spuneti ca aici am muchii unflati
                                Stai Gicule linistit ca pana atunci se incalzeste vremea...numai sa nu mai dea astia vreoun cod portocaliu
                                Bogdane...treci pe banca din spate...ai nota 4 azi
                                Pe Transfagasasan nu se merge cu masina ca e inchis....se merge pana la Balea si pe urma se ia telecabina...intra Mircea diseara si spune ce si cum.
                                Last edited by valeriuciprian; 15 February 2010, 16:32.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google