Sau suntem solicitati de neveste sa bem mai putin.
LoganClub Galati La Regionala Brasov 27-28.02.2010
Collapse
X
-
Corect! Cazarea este din partea mea pentru toata lumea. +13,5 lei la total, comisionul de depunere ... al bancii. Platit si asta, da-ma dreaq de patron! Dar macar asta (comisionul) zic eu sa vi-l decontez, adica: cate un leu de caciula la baeatu'.
Comment
-
-
Ma Gicule asa e...nu mai calculez AMR-ul ca daca e dupa mine as pleca si maine
Asa...deci...voi va dati seama ca peste doua saptamani pe vremea aceasta ne vom impiedica unul de atul la Rasnov ...si...
Pentru cai care nu le au cu dansul ii rog sa invete dansul pinguinului ca e de belea altfel.
Uitati un model
sigpic
Comment
-
nu, din cauza faptului ca o sa facem prea mult pe drum, iar la intors o sa trebuiasca sa pleci dimineata - ca sa ajungi pana la 10 seara. numai zic ca daca e de Transfagaras (care eu zic ca este inchis), nu vad cum am mai putea merge.
ce ma, te oftici ca nu ai anvelope de iarna? baga-ti unghia in gat ) uite-l ma! el care zicea 'nu plec la Galati duminica ca imi e frica de polei, iar pe centura sigur nu merg ca sunt prea multe curbe' )))
Comment
-
Ce-aveti ma?Vi rau?Sau va "altoiti" colegial?Las ca ne intalnim la Brasov asa ca intre prieteni si va ard regulamentar...sa nu spuneti ca aici am muchii unflati
Stai Gicule linistit ca pana atunci se incalzeste vremea...numai sa nu mai dea astia vreoun cod portocaliu
Bogdane...treci pe banca din spate...ai nota 4 azi
Pe Transfagasasan nu se merge cu masina ca e inchis....se merge pana la Balea si pe urma se ia telecabina...intra Mircea diseara si spune ce si cum.Last edited by valeriuciprian; 15 February 2010, 16:32.sigpic
Comment
Comment