LoganClub Galati La Regionala Brasov 27-28.02.2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pe la Intorsura Buzaului a venit aseara cumnatul meu si spune ca drumul e bun.
    Acum na...nu stiu ce sa zic...trebuie sa aflam cum e drumul pe la Oituz...dar daca nu avem date concrete ca drumul e bun eu spun sa nu ne bagam...defapt stim de la Keket ca pana la Tecuci e spart drumul.
    sigpic

Comment

• Astazi s-a hotarat asa:
      1. plecarea se va face la ora 6
      2. vom merge pe Oituz (GL, Tecuci, Adjud, Onesti, ...)
      Braila, s-a notat? Gaseala va fi la Moll-ul de vis-a-vis de Nalba, in vale spre Barbosi. Locul vechi de intalnire!

Comment

• Avand in vedere faptul ca voi va veti grabi catre Transfagarasan (plecarea la 6, fuga fuga pe drum), nu va voi insoti la plecarea. Voi pleca in jur de 7-7.30 cu nea' Dan (danny_emmyl) si vom ajunge acolo la orele pranzului (mers mai batraneste asa). La intors, mergem cu totii, ca nu ne mai grabim.
        sigpic

Comment

• 6! ai auzit Valeriu?
          am zis ca i-o dau pe Ioana sa aibe grija de noi si sa ne duca la Paradisul acvatic.
          sigpic

Comment

• Gicule...daca ajungeti devreme si sigur veti ajunge sa gasim gratarul aprins ...noi doar sa aruncam o juma de porc pe el
            Referitor la plecare...eu o sa plec mai devreme sa trec prin Braila sa il iau pe Bogdan si ne intalnim la Petromul de la Sendreni in intervalul orar 6.15-maxim 6.30...e bine asa?
            sigpic

Comment

• salut si scuze pentru ca nu am putut onora cu prezenta la discutiile din local
              am si eu o intrebare a pus cineva in discutie si variantele urmatoare:
              1)Galati-Nanesti-Focsani-Adjud-Brasov (320 km)as propune acest drum tinand cont ca am inteles ca galati tecuci e jale si pe ruta aceasta se poate merge si nu sunt multe localitati e drumul liber sper si fara gropi
              2)Galati-Sendreni-Braila-Focsani-Adjud-Brasov e mai lung (351km) dar ma gandesc poate ferim radarele gropile si aglomeratiile

eu as fi pentru varianta pe la hanu conachi-focsani-adjud e mai liniste si poti merge si mai vioi fara griji acum ramane de vazut ce doriti si voi si am mai castiga si un pic de timp zic eu daca nu dam de aglomeratie

Comment

• Varianta 1, George! Aia este cea mai buna. Distanta mica, localitati putine, drum rapid.

Comment

• asa am zis si eu la prima varianta am sa dau azi niste telefoane poate gasesc pe careva care sa fi mers pe varianta hanu conachi focsani sa imi zica ce fel e drumul

Comment

• Cica Adjud-Onesti e drum foarte bun si fara gropi daca va ganditi la varianta asta.

Comment

• S-a schimbat schimbarea...daca mergeti pe traseul Hanul Conachi Focsani ma voi intalni cu voi in Focsani in parcare la Carrefour(Carrefour-ul este situat pe centura Focsaniului pe partea dreapta).
                      Stefane...merci de informatii
                      sigpic

Comment

• eu zic sa bateti in cui o ruta ca AMR 2 zile
                        sigpic

Comment

• Din surse sigure focsani-adjud-onesti este bun drumul fara cratere, pe la targu secuiesc am inteles ca ar fi probleme pe unele portiuni dar e bine nu sunt probleme.De portiunea hanu conachi- focsani nu am obtinut nici o informatie... daca poate afla cineva informatii ne-ar prinde bine.

Comment

• adica prin satele alea cu WC-ul in celalalt sat? vai de rabdarea noastra...
                            sigpic

Comment

• Originally posted by valeriuciprian View Post
                              S-a schimbat schimbarea...daca mergeti pe traseul Hanul Conachi Focsani ma voi intalni cu voi in Focsani in parcare la Carrefour(Carrefour-ul este situat pe centura Focsaniului pe partea dreapta). ...
                              Ma, la dus sau la intors? Ca nu m-am prins. Sau ai o jena sa mergi printre benzinare?

Traseul (la dus) pt cei care pleaca din Galati la ora 6 - eu+Relu, George, Viorel:
                              1. Galati
                              2. Sendreni
                              3. Hanu Conachi (dreapta pe sub pod)
                              4. Nanesti
                              5. Focsani
                              6. Adjud
                              7. Onesti
                              8. Targu Secuiesc
                              9. Brasov
                              10. Codlea
                              11. Fagaras
                              12. Cartisoara
                              13. Balea Cascada
                              Traseul este stabilit. Sunt 400km, deci blana tata, blana! Ca sa ajungem in jur de ora 13 la cascada. Maxim, am spus!

Comment

• N-am bre nici o jena stai linistit
                                Deci AMR-ul s-a dus draq...pfoai
                                Pentru cei care merg la Hotelul de Gheata....luati-va haine de iarna pentru ca din cate vad pe Jurnalul national o sa fie zapada...deci sa nu va prind cu tenisi pe acolo sau cizme cu toc
                                AMR 2
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google