Strada Saturn este cu sens unic(dinspre B-dul Brailei spre faleza) de la inceputul lunii martie.La doua zile se posteaza cate un echipaj de politie.
Discutii generale
Collapse
X
-
salutare cine are masina cu nr GL 83 BNC mai exact cristi sa-mi dea un pm cu nr de tel al lui
si apropo de semn mie mi se pare ca este pus spre brailei dupa petrom cum reiese din poza lui ady 62, la brutarie daca nu ma inselLast edited by lupulucian; 5 May 2009, 22:30.
Comment
-
Str. Brailei
Actiunea de plantare a ghivecelor cu palmieri, adusi de nu stiu unde...
Comment
-
nu-s intregi la minte...puteau sa faca ceva mai bun de banii aia...
aaa...da, am uitat, galatiul este un oras turistic, ca miami. la draq in honolulu
tot pe mosul ala care doarme la conferinte il aveti ca primar? daca da, atunci se explica.Last edited by bogdan_1984; 6 May 2009, 16:46.sigpic
Comment
-
La ce te asteptai de la basinosul asta de primar, arunca banii aiurea.
Mai bine făcea o canalizare, asfalta o stradă... numai palmieri nu ne trebuiau nouă!Attached Files
Comment
-
galatiul beneficiaza de cel mai mare program ISPA, ce cuprinde reabilitarea sistemului de canalizare, statie de epurare ape uzate si sistem de gestiunea deseurilor. mergeti in valea orasului sa vedeti cum se lucreaza, la 9m adancime si cu ca.catul pana la genunchi, si nu glumesc. iar eu unul decat boschetii aia infesti, da mai bine vad palmieri.ONLY GOD CAN JUDGE ME
http://www.loganclub.ro/forum/my_car...ic-t11272.html
Comment
-
Originally posted by birky View Postgalatiul beneficiaza de cel mai mare program ISPA, ce cuprinde reabilitarea sistemului de canalizare, statie de epurare ape uzate si sistem de gestiunea deseurilor. mergeti in valea orasului sa vedeti cum se lucreaza, la 9m adancime si cu ca.catul pana la genunchi, si nu glumesc. iar eu unul decat boschetii aia infesti, da mai bine vad palmieri.
asfaltarea drumurilor, a masinilor abandonate pe domeniul public, cu renovarea obiectivelor istorice, a parcarilor...
Nu ducem lipsa de Politie Comunitara stăm bine în ceea ce priveşte încasarea taxelor şi impozitelor.
Comment
-
Originally posted by cata29 View Postcare tot taie din nr de popsturi ieri aveam 202 acum am 196 nu mai inteleg nik
Originally posted by ady62 View PostMai incet exista cenzura
Originally posted by Nikolas_bnm View PostCata 29 tu plangi pentru 5 postari? Atentie aici la mine sterse de un binevoitor care face exces de zel peste 251 postari (1095 la 877) asta numai intr-o seara ,facand doar un singur clic .De restul carne macra in frigider.
In concluzie:
Postati conform cu regulamentul si nu va sterge nimeni nici un post.
Succes in continuare.sigpic
Comment
-
Comment
Comment