Daca nu se potrivesc le facem se se potriveasca .
Discutii generale
Collapse
X
-
Nunta pe motociclete la Galati
04.Iulie 2009
Comment
-
........................
E un pic mai departe dar sunt mult peste cei din Galati de la moldova.
Avem un topic de service-uri in Galati. Postati acolo si fara linkuriLast edited by lupulucian; 10 July 2009, 10:55.
Comment
-
O super masina tunata
Comment
-
salut
cine imi spune si mie un service unde as putea face itp-ul dar sa fie baietii mai de treaba......ca am ceva probleme la masina si stau cam prost cu banii si nu pot schimba piesele acum iar itp-ul a expirat va rog.
Inainte de toate nu mai scrie in limbaj MIRC.
Dupa aia, intra si posteaza pe service Galati.
Si dupa aia, nu crezi ca nimeni n-o spuna , aici, pe fata unde se pot face......niste chestii cu ITP-ul in zona noastra? Ce crezi?Last edited by lupulucian; 14 July 2009, 13:19.
Comment
-
Originally posted by tudor vasile View Postcine imi spune si mie un service unde as putea face itp-ul dar sa fie baietii mai de treaba......ca am ceva probleme la masina si stau cam prost cu banii si nu pot schimba piesele acum iar itp-ul a expirat va rog.
Inainte de toate nu mai scrie in limbaj MIRC.
Dupa aia, intra si posteaza pe service Galati.
Si dupa aia, nu crezi ca nimeni n-o spuna , aici, pe fata unde se pot face......niste chestii cu ITP-ul in zona noastra? Ce crezi?
Comment
-
Q: " ... dupa aia,la discutii generale cred ca se discuta de toate nu?"
R: in principiu, da! Dar daca ai topic dedicat pentru discutii legate de service-uri si ti se si indica postarea acolo, de ce trebuie sa comentezi? Atat timp cat este evident ca esti total off-topic?
Aaaa, si legat de problema ta cu ITP-ul expirat si "baietii mai de treaba": nu crezi ca-ti fortezi putin norocu' cerand sprijin ON LINE pentru incalcarea legii???
ON: Dintr-o greseala am "prajit" placa de baza la un PC si nu vreau sa-l mai repar. Mi-au ramas astfel restul componentelor, de vanzare:
• procesor: AMD Athlon XP 2500+ (real: 1,83GHz)
• memorie RAM: 1GB DDR400 PC3200
• HDD: 80GB
• placa video: ATI Radeon X1550 series, 256MB, TV out
• placa sunet: Creative Sound Blaster 5.1
• placa retea: Realtek RTL8139 10/100MB
• TV tunner, placa captura: Aver TV GO 007, cu telecomanda
• DVD writer: Assus black
• CD writer: Assus black
• floppy disk black
• monitor CRT Samsung 753 DFX 17"
• carcasa: ATX 400 verticala black
• monitor CRT plat: Samsung SyncMaster 753DFX – 17” black
• tastatura: win98 DeLUX
• microfon: Well
Preturi nu pun pentru ca nu stiu cat sa cer. Daca are careva nevoie de ceva sa-mi spuna si vorbim. Ideea este ca nu vreau sa fac mare afacere dar nici cadouri nu fac ... e criza, ce dreaq!
Comment
Comment