Originally posted by gl_mmm
View Post
Discutii generale
Collapse
X
-
cum Nicule fara gratar ne dezamagesti total ? apropo de locatie stiu una buna la Garboavele ,de la intrare la coltul parcului zoo stanga pe langa gard este drum de tara pana jos in vale ,este o poiana mare pentru tot neamu loganist ,dar devreme fratilor caci mai stiu si altii. ps. nu este semnal tel.acolo.
Comment
-
Tatal nostru
Tatal nostru
Care esti in ceruri
Sfinteasca-se numele Tau
Vie imparatia Ta
Faca-se voia Ta
Precum in cer asa si pre Pamant
Painea noastra cea de toate zilele
Da-ne-o noua astazi
Si ne iarta noua gresalele noastre
Precum si noi iertam gresitilor nostri
Si nu ne duce pre noi in ispita
Ci ne izbaveste de cel rau
Ca a Ta este imparatia
Puterea si Slava
In numele Tatalui
Al Fiului
Al Sfantului Duh
Amin.
O saptamana buna va doresc.Sa va bucurati de locurile de munca ,spor la bani si sanatate maxima .
Comment
-
nicule stai cu bunghiul pe mine:P era stationat nu am intart pe interzis eram la colt :d multumesc de remarca oricum:P
multumesc leo pt ca esti de partea mea), regulile sunt facute sa fie incalcate mai mult sau mai putin e rau cand nu gasesti locuri de parcare si te mai si grabesti uneori
a ms si lui raz.van banuiesc ca treci si tu prin chestia cu gasitu locului de parcare mai ales in fata la y sau la mecanica, toti vor ca si mine sa fie cat mai aproape daca se poate direct in sala cu masina:d
cam nesimtiti studentu asta cu permis de profesionist mai calca si el strimb din cand in cand dar cu un scop, "scopul scuza mijloacele". O zi buna va doresc
Comment
-
Pentru baietii care are Ph2: am un set de "pleoape" pentru faruri. Pret: moaca. Culoare: negru lucios.
Un prieten de-al meu (care are Ph1) si-a luat un set de deflectoare si i-au dat ca cadou "pleoape", atat pentru Ph1 cat si pentru Ph2. Evident ca cele pentru Ph2 nu-i folosesc la nimica.
PS Vanatorii de erori gramaticale ... sa stea in banca lor!
Comment
Comment