gl_mmm, unde s-a lipit prietenul tau de deflectoare cu "bonus"? sau a fost oferta "cu cumparator" unic?.....
Discutii generale
Collapse
X
-
Salut , o intebare : unde pot gasi de cumparat chestiile alea de la aeratoare care se inchid si se deschid , defapt imi trebuie doar una ca am pus o prostie de odorizant si s-a zgariat ala si arata ca naiba . __________________ daca gasesti aeratoare pe undeva poti sa iei unul in plus pentru mine ca am patit acelasi lucru ca si tine si nu am gasit pe nicaieri,binenteles ca ti-l platesc
Comment
-
Originally posted by sufleth View PostSalut , o intebare : unde pot gasi de cumparat chestiile alea de la aeratoare care se inchid si se deschid , defapt imi trebuie doar una ca am pus o prostie de odorizant si s-a zgariat ala si arata ca naiba . __________________ daca gasesti aeratoare pe undeva poti sa iei unul in plus pentru mine ca am patit acelasi lucru ca si tine si nu am gasit pe nicaieri,binenteles ca ti-l platesc
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
"Pentru baietii care au Ph2: am un set de "pleoape" pentru faruri. Pret: moaca. Culoare: negru lucios.
Un prieten de-al meu (care are Ph1) si-a luat un set de deflectoare si i-au dat cadou "pleoape", atat pentru Ph1 cat si pentru Ph2. Evident ca cele pentru Ph2 nu-i folosesc la nimica."
Chiar nu le vrea nimeni??? Repet: nu costa nimic, sunt moaca, gratis, free, no charge ... dau eu si un suc
Comment
-
Cam scump Mircea....cam scump
Daca zici ca dai si un suc le iau euLast edited by valeriuciprian; 31 July 2009, 07:15.sigpic
Comment
Comment