E pana la tabla si as vrea sa fac un retus local ca sa nu rugineasca ca parca nu mas duce la casco doar pt atata
Discutii generale
Collapse
X
-
Cumperi putina vopsea albastru marin, lac si intaritor se amesteca cele 3 componente. Pe urma iei o scobitoare si umpli zgarietura cu vopsea, pana vopseaua "da pe-afara", zgarietura obligatoriu sa fie plina cu vopsea. Dupa ce se usuca bine aprox.8 ore se ia o foaie de smirghel de apa, de granulatie super fina si se freaca cu smirghel, tot timpul zona sa fie uda cu apa. Se freaca zona cu polish pasta, pana vopseaua capata cat de cat un luciu.
Comment
-
As dori sa stiu daca a folosit cineva aceste produse
Xerapol - pasta speciala pentru lustruirea obiectelor din plexiglass si material acrilic
Quixx - polish pentru suprafete vopsite
Comment
-
Comment
-
Baaai golanca blonda... ce vrei tu de la viata mea ma? Intru si eu la Galati, te tii dupa mine... mai rau ca o scama esti
Asta inseamna ca testul cere multi bani? Sunt curios cati...
Deci, eu vreau sa imi perfectionez admisia. Si vreau sa incerc mai multe, insa am inteles ca se poate doar pe dyno. Si chiar sunt curios ce martoage am dupa remapare si filtru .Last edited by iamagi; 30 October 2009, 18:04.
Comment
-
Eu ti-am zis ca nu mai scap de tine.
Lasa'ma ma sa imi fac of-ul Vi tu repede...
Ti-am zis, am nevoie de Dyno sa pun axa cu came, compressor, 2 tobe sport si inca cateva, iar apoi sa am nevoie si de tine sa imi dai cheile de la 'vila' din cazasu ai zis nu?
Mi-ati spulberat visul sa am motor de Bugati
Si inteleg de ca face asta Bogdan... isi baga unghia in gat ca el are doar 75 mielusei si nici aia intregi la minte... iar eu peste 150 armasari nemancati )
Uite mai scama, acum fac off pe topicul oamenilor. Sa iti fie rusine!
Acum serios... cel mai apropiat Dyno de noi e la Timisoara?
Comment
Comment