As avea si eu o intrebare d eunde luati modulele cu impuls? Sunt doar module sau butonul cu totul. mersi astept raspuns aici sau PM
Discutii generale
Collapse
X
-
LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
-
Originally posted by KeanuRev View PostAs avea si eu o intrebare d eunde luati modulele cu impuls? Sunt doar module sau butonul cu totul. mersi astept raspuns aici sau PM
De unde le-am luat? De pe forum. Dar au fost ultimele trei bucati ale tipului respectiv ( nu ii mai stiu numele ). Sorry
Comment
-
Silviu 79 avea butonul cu impuls.. si sincer nu merita 100 de ron pe 1 bucata buton.. cand la 80 de lei iei 2 buc doar impuls pe langa asta am si butoanele albastre lumina din interior.. deci nu le-as schimba. Comandati si mie 2 bucati am vorbit cu valeriuciprian..LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Originally posted by KeanuRev View PostSilviu 79 avea butonul cu impuls.. si sincer nu merita 100 de ron pe 1 bucata buton.. cand la 80 de lei iei 2 buc doar impuls pe langa asta am si butoanele albastre lumina din interior.. deci nu le-as schimba. Comandati si mie 2 bucati am vorbit cu valeriuciprian..
Comment
-
Tricouri pentru membrii loganclub Galati
Exista pe forum deja , ideea tricourilor inscriptionate cu loganclub. Doar ca acolo posibilitatile sunt limitate. Culori, modele si logouri.
La Galati avem insa posibilitatea sa scriem fiecare pe ce tricou vrea sau sapca etc.Tricouri pentru inceput, parerea mea. Ce ziceti?
Comment
-
OOO .Avem un membru nou?
LA MULTI ANI. Celor care sunt botezati cu numele sf Constantin si Elena.Sotii,sotii,copii (si amante):d
Bun venit.Daca sunt doritori sa faca cinste cu vr-o bere sa dea zvon sa lasam Loganurile in parcare.Last edited by lupulucian; 21 May 2008, 23:02.
Comment
-
Salut ABS. Intra pe http://www.loganclub.ro/forum/intaln...-t1279p59.html pentru intalnirile noastre. Tine aproape. Multa bafta
Comment
Comment