Pentru cei care vreti sa tranzitati Braila...recomand folosirea rutei Galati Sendreni Movileni...pe dig este restrictie de viteza 60 km/h...si cu radarele aste noi
Discutii generale
Collapse
X
-
o mica mar eproblema...stie care vreun service sau la reprezentanta cam cat mar ajunge sa vopsesc un eleron,praguri,prelungire bara fata si spate si montate cu un fel de adeziv..???
Comment
-
salutare colegi ! am vazut si eu masina lui pe drumul de centura, era pusa pe o slepa care facea stanga pe tecuci , era lovita pe stanga partea sofer . ar fi bine sa putem afla cine e sa putem lua legatura cu el ,poate il si vizitam daca este in spital . stiu doar ca e militar atata tot . daca aveti si alte informatii postatile .
Comment
-
BGD_PUYA- vii duminica la intilnire si luam legatura, te duc eu la un baiat bun....am fost si eu si a iesit misto ce mi-a facut..."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
oky Emy ..ms ne vedem duminica daca nu in trafic)
Comment
-
Du-te peste ei zilnic. Nu-i lasa deloc sa respire. Streseaza-i cat poti ... s-ar putea sa dea rezultate. Oricum, din ce am auzit eu, dureaza putin analiza dosarului. Si daca ai si 2-3 dosare, cu atat mai mult. Ca doar sunt bani de la guvern si nu e nicio graba ...
Comment
-
-
Originally posted by KELBURTOS View Posthttp://www.youtube.com/watch?v=zi1vmXfrERA un filmulet de la Brasov.sigpic
Comment
Comment