La multi ani si din partea mea D-nei Elena si sa ne intalnim cat mai des, Multa sanatate si tot ce va doriti si in nu in ultimul rand distractie placuta
Discutii generale
Collapse
X
-
Multumesc frumos tuturor pentru urari !
Azi nu vreau sa interpretez / explic asocierea sander'one cu sand'dana ...atata doar vreau sa mentionez , ca sa se inteleaga prezenta mea in vreo locatie a Galatiului, mai aproape sau mai departe de stadion : pe www.clubsandero.ro sunt inregistrata inca din aprilie 2009, de cand am masina si acolo am gasit/ regasit multe din intrebarile sau problemele comune sandero-urilor ( din toata tara ).
Ne vedem curand si mai povestim. ;)Loganist far'de Logan
Comment
-
sand'dana...Uelcam si virtual pe forum
Azi a fost o zi plina de realizari...am mesterit ceva pe la masina (o sa le vedeti live la intalnire) si pe la 12 am primit un telefon fulger care s-a lasat cu o iesire cu finalizare la o bericioaica/cafea cu primul loganist posesor de Duster.Andy.sigpic
Comment
-
Cine ma ajuta cu niste cleme de scos cdplayerul Sony?Vreau sa readuc la tacere zgomotele provocate de acesta.
P.S.Merci George pentru ajutor si promptitudineDau o bericioaica.sigpic
Comment
-
Ieri m-am intalnit cu doi vechi loganisti: ********* si *****. Respecte pentru amandoi. Am schimbat si niste politeturi. Din pacate au decis sa nu mai scrie pe forumul nostru. Inca nu am reusit sa aflu motivul. Poate voi intelege si eu macar la batranete care este motivul pentru care vechii membri loganisti au decis sa dispara din peisajul loganistic national si sa se autoizoleze doar in cel local. Poate. Acum cand LoganClub Galati mai bifeaza o actiune cu caracter national, recunosc ca ma gandesc si la multi dintre vechii colegi. Sunt sigur ca ar fi vrut sa participe ... macar unii.
Comment
-
mai valeriu...daca ai pe undeva prin casa 2 fasii de tabla zincata deaia care pui pe casa de 5mm latime si 10-15 lungime baga-le pe alea si il scoti...daca nu cauta pe la cineva care are...si le tii si pt viitor pentru orice eventualitate ;) ...succes
Comment
-
skypee filtru polen pentru logan gasesti la Frontal in tiglina, este 25 lei. Mi-am cumparat eu saptamana trecuta.ONLY GOD CAN JUDGE ME
http://www.loganclub.ro/forum/my_car...ic-t11272.html
Comment
Comment