Fabius ... Noile roti sunt la sablat si vopsit in camp electrostatic in curand vor fi si pe masina sper ca in 2 sapt
Discutii generale
Collapse
X
-
In seara asta , mi-am schimbat filtrul de pe gura de aspiratie a aerotermei ( gura de sub grila stergatoarelor ). Am montat-o acum un an si arata ca in imaginea de mai jos. Sfatul meu este ...Sa va montati neaparat asa ceva, se merita.
Saptamana viitoare imi montez si filtrul de polen, lasandu-l si pe cel de pe gura de aspiratie, montat azi. Nu este niciun risc, ca aeroterma sa traga din greu, cu ambele filtre montate.Attached Files
Comment
-
Originally posted by Nikolas_bnm View PostDati o indicatie unde se poate merge la un pescuit asa de relaxare dupa ora de intalnire din parcare ,in apropierea Gl (nu sunt asa de inrait dar trebuie si asa ceva).
Nu prea ai in zona , aproape cu bani. Crescatoria de la Branistea, cred ca este cea mai aproape cu bani. Fara bani este riscant. Si la Siret si la Dunare
Comment
-
Originally posted by danielliviu View PostPai si intalnirea nu e relaxare?
Propun si eu ceva: la sfarsitul intalnirii sa facem cu totii o tura prin oras... La pas de plimbare. Ce ziceti?DRIVE LIKE A DEVIL FEEL LIKE A GOD !!!
Comment
Comment