If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pana duminica viitoare solicit un cablu pentru a dubla masa de la masina...mi-am activat calculatorul de bord si vad ca face fente acum...cine executa actiunea de sertizare a cablului + cablu va fi recompensat cu o berica rece.
Merci Marius (mcm022006) pentru lucrare...recomand cu incredere.Ceea ce vreau sa fac se poate vedea aici.
Bun atunci...acum du-te la chiuveta la bucatarie....la bucatarie am zis ma...da drumu la apa rece...si pune halba sub robinet...si zii ce lichid ai in halba...daca e tot apa inseamna ca ai dat drumu la apa calda
O sa iti zic cat de lunga sa fie tresa.
Relu...deci cablul pentru masa (sau tresa cum ii zic eu ) trebuie sa fie de 20-25 cm maxim...iar papucii trebuie sa intre pe niste prezoane/suruburi care merg desfacute cu chiea de 10...parca metric 6 sau 8 sunt...nu ma pricep la "metrici" ...ne auzim maine cand vin de la munca la un telefon....te-am sunat si azi pe la 9 si 10 dar cred ca era inceput Mora pentru mama si nu ai auzit telefonul
Si...
"Duracel" a noastra e bine...ne-am intalnit azi...tot cu bateriile incarcate e ...va povesteste ea cand intra ce-a facut azi.
azi, 1 buc Duracell trezit ora 5.30, mers la servici, invoit mai devreme , 14.30, mers cu copilul pe la medici, probleme, in drum spre spit de boli infectioase (unde multumesc celui de sus, nu s-au confirmat suspiciunile de meningita) , am facut o bucla pe la Apan-ul de pe centura care isi asteapta clientii cu bratele deschise, pe bune, sesizat noua problema aparuta la 1 buc sanda, adica oglinda laterala stanga nemanevrabila si care se va rezolva, mers acasa luat rolele mari, dat lui Valeriu sa se faca de ras pe unde vrea el, Valeriu ajutat cu un troler pe luk , pt tabara (musumim), vorbit la telefon cu George (musumesc si lui pt intentia de a ajuta in chestiunea cu oglinda), venit acasa intr-o goana, calcat tricouri 7 zile x 2 buc = de m-am saturat...cine a mai mancat...? poate voi si pt mine ....dar oare de ce nu mai pot acu de foame? deci deci deci ....duracell vrea naniiiii....noapte buna ...
P.S. George ...nu ai vazut pi mini, eu nu eram incracata
Pai Relu va face operatiunea de sertizat cablul si a zis ca da si garantie...si duminica nu iesim la o pescuiala/ciorbareala?Oricum pana duminica vreau sa o fac.
E posibil sa ajung si eu la Braila...nu promit nimic...
JTLS...baut un rand in cinstea lui iashca...sunat iashca...nu raspuns...
Sunat Andrrei...nu raspuns...
Facut planul de bataie pentru duminica...ras pe burta
la Braila (la Carfour Varsatura), este o competitie de indemanare automobilistica. Daca intereseaza pe cineva ... eu as merge. aida la shopping, cu cardul meu evident, si eu la masini afara. Interesant! http://www.loganclub.ro/forum/indema...5.html?t=24965
Deci veti mai avea 2 forumisti alaturi , ghici ....cine ?
Buuun,,,,deci ...
Galati prezent in nr mic la Braila, dar prezent ! Nu am observat decat o masina din LoganClub Braila, si aia cu nr de Bucuresti.
Nu stiu daca e de comparat cu competitia de la Mioveni ...unde a fost vorba de logan/renault in competitii si am vazut ceva mai multa pricepere si rigurozitate, pt ca aici a fost show, n-am auzit niciodata atatea scartaituri de cauciucuri, chinuitul lor pana la spargere si mers pe janta...fum fum fum ....fum de la cauciucuri, fum de sub capota, pierdut lichide ( inclusiv benzina ). Au participat diverse marci, de la trabanturi, oltcit, dacia 1310, la ...(1 singur) logan, chevrolet, bmw, etc.
Pozele vbsc asa cum stiu ele, nu va plangeti de calitate, asta e ...
Da interesanta plimbare buna iesirea de astazi am avut cu ce ne delecta, ai privi pe ce-i care isi fac tuning la masini vrand ne vrand, mai un motor fiert, ba niste benzina care da pe dinafara din rezervor.
Veghiul trabantel decapotabil si cel cu motor electric au fost prezente. Si ca amintire postez niste poze de la aceasta iesire.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment